Που πάει ο Σιμιτσής, δήμο η ΟΛΚ; Ο Γρανάς έστειλε τον Μποζούδη στο σπίτι του και στην θέση του έβαλε την Βαβαλέσκου

Ψιθυρίζονται πολλά πράγματα στην πιάτσα και όπως πάντα λέω, τίποτε δεν μένει για πολύ καιρό κρυφό. Άκουσα λοιπόν χθες, αν είναι δυνατόν, προσπαθούν στο δήμο να βρουν μια διοικητική θέση π.χ ειδικού συμβούλου, στον Κωστή Σιμιτσή τώρα που βρίσκεται εκτός περιφέρειας.
@ Κυκλοφορεί όμως και μια άλλη φήμη ότι ενδιαφέρεται για την θέση του προέδρου του ΟΛΚ, όπως και για αυτή του διευθύνοντος συμβούλου Άγγελου Βλάχου. Τελικά θέση να είναι και ότι νάναι.
@ Φωνές απελπισίας ακούω από χθες από τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην εστίαση και στα τουριστικά καταλείμματα από την περιοχή του Παληού και όχι μόνο.
@ Μια μικρή ξενοδοχειακή μονάδα που αυτή την περίοδο είναι κλειστεί λόγω χειμώνα, πλήρωσε δημοτικά τέλη του περασμένου μήνα 200 ευρώ και άλλα τόσα θα πληρώσει και για τον Ιανουάριο μέσα από τον λογαριασμό της ΔΕΗ.
@ Τα χρήματα αυτά που πλήρωσε η συγκεκριμένη επιχείριση θα φτάσουν μετά τις υπέρογκες αυξήσεις που έβαλαν προχθές οι είκοσι ένας δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας στα διπλάσια και λογικά διαμαρτύρονται.
@ Αυτό όμως που διαπίστωσα χθες γυρνώντας στο κέντρο της Καβάλας ήταν ότι ο κόσμος άρχισε να συζητά τις μεγάλες αυξήσεις στα δημοτικά τέλη, ιδιαίτερα ενοχλημένος και απόρησα γιατί πρώτη φορά άκουσα αρνητικά σχόλια σε βάρος της σημερινής δημοτικής αρχής και ιδιαίτερα των δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας που προέρχονται από τις τάξεις των εμπόρων.
@ Δεν άντεξε ο Σωκράτης Μποζούδης την υποβάθμιση του από τον Αρχέλαο Γρανά ο οποίος με εντολή δημάρχου, τον αντικατέστησε στην θέση του προέδρου του ΔΗΠΕΘΕ και μετά από 2 μέρες επέστρεψε τον τίτλο του αντιπροέδρου και πήγε στο σπίτι του.
@ Αυτοί οι συνδημότες μας που μένουν στη συνοικία της ΔΕΠΟΣ πρέπει από την ΔΕΥΑΚ να τους έχουν τρελάνει με τις συχνές διακοπές νερού. Σήμερα λοιπόν από το πρωί θα έχουν πάλι διακοπή νερού.
@ Σε παλιότερες εποχές και μόνο ένας υπαινιγμός από την πλευρά των διοικούντων του δήμου ότι θα μπορούσαν να δώσουν την καθαριότητα του δήμου σε ιδιώτες ήττα αιτία “πολέμου”. Τώρα ανοιχτά το δήλωσε ο δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος του Κυριάκος Σταυρίδης και ούτε κιχ ακούσθηκε μέχρι σήμερα
από το σωματείο των εργαζομένων στον δήμο. Φαίνεται ότι το σωματείο συμφωνεί με τη διοίκηση του δήμου και βάζει πλάτη για να περάσει η καθαριότητα του Παληού και της Νέας Καρβάλης στα χέρια εργολάβων.
@ Αναρωτήθηκα με ποιον μπορεί να διαπραγματεύεται ο Μουριάδης το δάνειο για να στήσει την ενεργειακή κοινότητα της Λημνιάς αν όχι με το ταμείο παρακαταθηκών και δανείων που όμως δεν του το δίνει όπως ο ίδιος είχε πει πριν από μερικές εβδομάδες;

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα