Που τον χάνεις που τον βρίσκει στο έργο του Καπνεργάτη που δεν λέει να τελειώσει

Πήρα και δημοσιεύω την παρακάτω επιστολή φίλου αναγνώστη.
“Καλημέρα, θα ήθελα να ρωτήσω για το πάρκινγκ στην Καβάλα γενικά αλλά και στην Παναγία δόθηκαν κάρτες στους κάτοικους, καλώς η κακώς εάν ένας Καβαλιώτης παρκάρει χωρίς κάρτα παίρνει κλήση και υποχρεούται να την πληρώσει. Εάν ένα αυτοκίνητο με ξένες πινακίδες πάρει κλήση πως ο Δήμος θα
αξίωση την πληρωμή της, αφού δεν έχει κανέναν τρόπο εξαναγκασμού. Πινακίδες δεν είδα ποτέ να παίρνουν από ξένα αυτοκίνητα στην Καβάλα”.
@ Είναι ένα θέμα αυτό που αναφέρει ο αναγνώστης τι γίνεται με τις κλίσεις που κόβονται στους τουρίστες και πως αυτές πληρώνονται. Ορίστε τροφή για σκέψη για την νέα διοίκηση του δήμου.
@ Τώρα που θα γίνει η συγχώνευση των ΔΕΥΑ της ανατολικής Μακεδονίας, Καβάλας, Δράμας και Σερρών, το περίφημο έργο της λυματολάσπης που θα το μετατρέπουν ΔΕΥΑΚ και ΔΕΥΑΠ σε λίπασμα δεν θα εκτελεστεί; Καταστρόφ…
@ Θέλω να ρωτήσω και κάτι ακόμη το δήμαρχο. Εκείνο το έργο της σύνδεση του δικτύου ύδρευσης του πρώην δήμου Φιλίππων με τον κεντρικό αγωγό που φέρνει το νερό στην Καβάλα η νέα περιφερειακή εταιρεία που θα διαχειρίζεται το νερό θα το εκτελέσει; Θα δώσει ο ΤΑΠ τα χρήματα που είχε υποσχεθεί στο δήμο Καβάλας στην νέα εταιρεία ή θα βρει ένα καλό λόγο για να στρίψει δια του αρραβώνος; Έτσι είναι όταν καθυστερείς ένα έργο τότε ο χρόνος σε προλαβαίνει και οι εξελίξεις το ακυρώνουν.
@ Βρε με αυτό το έργο της πλατείας 28ης Οκτωβρίου ή Καπνεργάτη. Που τον χάνεις που τον βρίσκουν τα κανάλια τον Μουριάδη μπροστά από το συγκεκριμένο έργο και μπροστά από τα αναχώματα δίνει τις συνεντεύξεις του σε καθημερινή βάση. Και να σκεφτείτε ότι ούτε το μισό έργο δεν έχει εκτελεστεί ακόμη. Μέχρι να τελειώσει έχει να δώσει άπειρες ακόμη συνεντεύξεις.
@ Τα χθεσινά μου σχόλια για τη θέση της Καβάλας που έχει οπισθοχωρήσει σε σχέση με την Θεσσαλονίκη και την Αλεξανδρούπολη γνώρισε μεγάλη επισκεψιμότητα στην ηλεκτρονική σελίδα της εφημερίδας evdomimera.gr με χιλιάδες μάτια που τα διάβασαν κάτι που δείχνει ότι προβληματίζει τους Καβαλιώτες το γεγονός ότι ο δικός μας νομός από πρωτάρης στην περιφέρεια μας έχει γίνει ουραγός. Δεν ξέρω αν προβλημάτισε καθόλου το πολιτικό προσωπικό της Καβάλας ή όχι. Όμως ένα είναι γεγονός ότι η Καβάλα έχει χάσει πολλά τραίνα της ανάπτυξης και δεν ξέρω αν ποτέ θα προλάβει να ανέβει έστω και σε ένα.
@ Αν και χθες ήταν η πρώτη μέρα των χειμερινών εκπτώσεων δεν παρατήρησα μεγάλη κίνηση στην αγορά. Προφανώς μετά τις γιορτές δεν περίσσεψαν και πολλά φράγκα για επιπλέον ξόδεμα.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα