Πούνε, πούνε ο Χρυσανίδης;

Η απόφαση του Χρυσανίδη να παρίσταται για τα επόμενα 3 χρόνια στο δημοτικό συμβούλιο παρόλο που δεν πρόκειται να κατεβεί εκ νέου ως υποψήφιος δήμαρχος στις δημοτικές εκλογές του 2028 δεν νομίζω ότι εξυπηρετεί τα πολιτικά συμφέροντα της παράταξης του. Εξηγώ γιατί δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα της παράταξης του. Ο Χρυσανίδης από τη στιγμή που δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος
δήμαρχος θα ακολουθήσει μια λάιτ αντιπολιτευτική γραμμή η οποία δεν θα βοηθήσει όποιον θελήσει από την δική του ομάδα να πάρει τη σκυτάλη της αρχηγίας.
@ Φυσικά η παρουσία του Χρυσανίδη μέσα στο δημοτικό συμβούλιο δεν θα κάνει την διαφορά και ούτε να δρέψει αντιπολιτευτικές δάφνες. Εύχομαι να με διαψεύσει.
@ Αν αποφάσιζε από τώρα ο Χρυσανίδης να παραιτηθεί την τρίτη θέση των δημοτικών συμβούλων της παράταξής του θα έπαιρνε ο κ. Παπακοσμίδης. Αλλά επειδή δεν θα παραιτηθεί προς το παρόν ο Θάνος Παπακοσμίδης θα περιμένει μέχρι το τέλος της νέας θητείας του δημοτικού συμβουλίου.
@ Η Αναστασία Ιωσηφίδου που ούτε και αυτή μαζί με τον Γιάννη Εριφυλλίδη θα ορκιστεί σήμερα θα βρεθεί μόνη της στο δημοτικό συμβούλιο και από αυτή περιμένουν οι Καβαλιώτες να είναι όπως και τα προηγούμενα 4 χρόνια το πιο ισχυρό αντιπολιτευτικό χαρτί άσχετα αν αυτά τα οποία πέτυχε δεν εκτιμήθηκαν στις δημοτικές εκλογές του περασμένου Οκτωβρίου όσο θα έπρεπε.
@ Η εμπειρία της κ. Ιωσηφίδου θα είναι χρήσιμη και την νέα πενταετία και είμαι σίγουρος ότι θα έχει πολλά να πει και να αποκαλύψει για τον τρόπο που θα λειτουργήσει η νέα διοίκηση του δήμου.
@ Για την περιφέρεια Χριστούγεννα υπάρχουν μόνο για την Κομοτηνή. Από όλη της περιφέρεια μόνο στην Κομοτηνή θα γίνουν οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που θα χρηματοδοτηθούν από την περιφέρεια.
@ Μετά από πολλούς μήνες και αφού κατάλαβαν ότι δεν γίνεται να παραμείνουν τα μάρμαρα περιμετρικά του δικαστικού μεγάρου τοποθέτησε χθες ο εργολάβος που πήρε το έργο σκαλωσιές για τα βγάλει και να αναβαθμίσει το κτήριο ενεργειακά.
@ Άκουσα ότι το σούπερ μάρκετ που βρίσκεται δίπλα στο δικαστικό μέγαρο μάλλον θα κλείσει γιατί δεν είναι ικανοποιημένοι οι ιδιοκτήτες του. Θα πάνε χαμένες αν όντως συμβεί αυτό και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που μείωσαν του χώρους στάθμευσης στη συγκεκριμένη περιοχή.
@ Χαράς ευαγγέλια για τους νέους διοικητές των νοσοκομείων αφού η κυβέρνηση θα αυξήσει τις αποδοχές τους κατά 74%. Ο νέος διοικητής που θα επιλεγεί για το νοσοκομείο της Καβάλας θα αμείβεται μηνιαίως με 4.608 ευρώ γιατί η δυναμική του νοσοκομείου είναι κάτω από 400 οργανικές κλίνες. Ο αναπληρωτής διοικητής τώρα του δικού μας νοσοκομείου θα παίρνει τον μήνα 3.584 ευρώ. Προβλέπω ότι
θα δοθούν Ομηρικές μάχες για το ποίος θα γίνει διοικητής και υποδιοικητής.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα