Προσφυγή στην αποκεντρωμένη ετοιμάζουν πολίτες κατά της απόφασης των υπέρογκων δημοτικών τελών

Προσφυγή κατά της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου της Καβάλας για την θηριώδη αύξηση των δημοτικών τελών ετοιμάζουν πολίτες αφού όπως χθες μου είπε ραδιοφωνικά η Αναστασία Ιωσηφίδου υπάρχουν κάποια κενά τα οποία αν τα εξετάσει η αποκεντρωμένη θα απορρίψει τη συγκεκριμένη απόφαση.
@ Δεν είναι δυνατόν να δεχθούν κάποιοι Καβαλιώτες τη δημαρχιακή αναλγησία να πληρώνουν αδικαιολόγητα μεγάλα δημοτικά τέλη και γι ́ αυτό αποφάσισαν να το πολεμήσουν.
@ Γι ́ αυτό όποιος θέλει μπορεί να συνυπογράψει την προσφυγή κατά της απόφασης στην αποκεντρωμένη τηλεφωνώντας στα γραφεία και στο 2510.222141.
@ Επειδή όλοι οι έμμισθοι του Μουριάδη δεν έχουν ανάγκη για να πληρώσουν τις αυξήσεις ας ρωτήσουν και τους πολίτες του δήμου τους αν μπορούν να ανταπεξέλθουν στα φέσια που τους φορέσουν με την απόφαση που πήραν πρόχθες.
@ Προφανώς και υπάρχουν κάποιοι που δεν τους καίγεται καρφί για τις αυξήσεις των δημοτικών τελών διότι δεν έχουν οικονομικό πρόβλημα. Όμως δεν είναι έτσι για τους περισσότερους που μετράνε και το ευρώ για να βγάλουν τον μήνα.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα