@ Μετά το λούσιμο που έχει φάει η δημοτική αρχή από τους Συλλόγους Γονέων και κηδεμόνων ιδιαίτερα από τον πρώην δήμο Φιλίππων, ο Θόδωρος Μουριάδης μετά από παρότρυνση του αντιδημάρχου Θόδωρου Παπαδόπουλου έχει προγραμματίσει συνάντηση με τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων στις Κρηνίδες προκειμένου να ρίξει τους τόνους και να βρεθεί μια σανίδα σωτηρίας για τον ίδιο και τους συνεργάτες του.
@ Μάλιστα στην συνάντηση για να μην δώσει στόχο βάζει ως θέμα μια σειρά έργων που πρέπει να γίνουν με ιδιαίτερο κύριο θέμα τα σχολεία της Καβάλας καθώς πολλά από αυτά δεν έχουν συντηρηθεί όπως διαρρέουν οι άνθρωποί του τα τελευταία χρόνια.
@ Ο δήμαρχος Καβάλας Θεόδωρος Μουριάδης για να προλειάνει το έδαφος έκανε και δηλώσεις λέγοντας ότι: «είναι γεγονός πως έχουμε μια σειρά από θέματα που πρέπει να προχωρήσουν. Ο Δήμος Καβάλας αδυνατεί να κάνει μεγάλες παρεμβάσεις και αυτό γιατί δεν έχει τα χρήματα που θα έπρεπε. Αν είχε θα μπορούσε να κάνει τα απαραίτητα έργα και να δώσει άλλη εικόνα στα σχολεία μας. Ναι αλλά αυτός ήταν που έλεγε προεκλογικά ότι η Τσανάκα έφταιγε που δεν γινόταν έργα και αυτός θα έφερνε την άνοιξη στον δήμο.
@ Εμείς θα θέλαμε να κάνουμε τα σχολεία μας πιο σύγχρονα. Όμως δυστυχώς πρέπει να περιμένουμε τα προγράμματα για να μπορέσουν να ενταχθούν όλα αυτά τα έργα. Βέβαια έχουμε ανοικτά θέματα όπως για παράδειγμα θέμα έχουμε και με το σχολείο των Κρηνίδων. Εκεί για παράδειγμα προκειμένου να κάνουμε τις παρεμβάσεις που πρέπει θα έπρεπε ο Δήμος Καβάλας να κάνει μια σειρά εξόδων 800 χιλιάδων ευρώ και αυτά τα λεφτά δεν υπάρχουν. Εμείς πρέπει να συντηρήσουμε και όλα τα σχολεία, οπότε περιμένουμε να εντάξει το έργο ο περιφερειάρχης κ. Μέτιος σε πρόγραμμα της Περιφέρειας και από εκεί να ξεκινήσουμε τη δράση μας».
@ Με άλλα λόγια δεν θέλει να παραδεχθεί ότι το να απεντάξει ο ίδιος το έργο αναβάθμισης του σχολείου Γυμνάσιο – Λύκειο στις Κρηνίδες ήταν μια μεγάλη αστοχία την οποία ήρθε να του γυρίσει μπούμερανγκ και να του δημιουργήσει προβλήματα σε μια περιοχή που είχε υπεροχή και την χάνει.
@ Λέει ότι θα πιέσει τον περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο, αλλά από ότι δείχνουν τα πράγματα δεν θα υπάρξει τουλάχιστον για τα δύο επόμενα χρόνια ειδικό πρόγραμμα για σχολεία μια και η κυβέρνηση έχει βάλει άλλες προτεραιότητες στα έργα της περιφέρειας. Εντάξει μη τον πιέζεις πολύ τον Χρίστο Θόδωρε μην έχουν κλάματα.
Προσπαθεί να αναδιπλωθεί ο Θόδωρος Μουριάδης Μυστική συνάντηση για το θέμα των σχολείων στις Κρηνίδες