Πρωτοβουλία Δέμπα, Λεμονίδη για να ανοίξει ο δήμος του μεγάλου χώρους για τα μαθήματα των φοιτητών του Διεθνούς Πανεπιστημίου

Please select a featured image for your post

Μου αρέσουν αυτές οι πρωτοβουλίες που δείχνουν ότι κάποιοι σκέφτονται πως τα προβλήματα θα τα κάνουν ευκαιρίες για την Καβάλα.
@ Πληροφορήθηκα λοιπόν ότι με πρωτοβουλία που πήραν ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Βασίλης Λεμονίδης μαζί με τον πρόεδρο του επιμελητηρίου Μάρκο Δέμπα επικοινώνησαν με τον αντιπρύτανη του Διεθνούς Πανεπιστημίου Δημήτρη Μπαντέκα και θα συναντηθούν μαζί του ώστε να εξετάσουν την επίλυση του προβλήματος εξεύρεσης μεγάλων χώρων προκειμένου να μπορούν να παρακολουθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι φοιτητές τα μαθήματα δια ζώσης άρα να έρθουν να μείνουν στην Καβάλα εξαιτίας αυτού του λόγου.
@ Δηλαδή μπροστά στις δυσκολίες του πανεπιστημίου να βρει αίθουσες πάνω από 100 τ.μ αυτό από μόνο του είναι ένας ανασταλτικός παράγοντας ώστε να μπορέσουν να έρθουν στην Καβάλας οι 8.000 φοιτητές και πλέον που είναι βέβαια ενεργητικοί.
@ Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου το δίδυμο Λεμονίδης, Δέμπας θα προτείνουν τρεις μεγάλες αίθουσες που βρίσκονται στα χέρια του δήμου, «Όσκαρ», «Αντιγόνη Βαλάκου» και δημοτική καπναποθήκη ώστε να μπορούν να παρακολουθούν τα μαθήματα όσο το δυνατόν περισσότεροι φοιτητές.
@ Γίνεται κατανοητό λοιπόν ότι οι δύο πρόεδροι ανησυχούν από την μείωση του αριθμούν έλευσης των φοιτητών και φυσικά θα υπάρξει πτώση στην οικονομική δραστηριότητα της Καβάλας και γι΄ αυτό θέλουν να συμβάλουν με τις παραπάνω προτάσεις τους στην επίλυση του προβλήματα σε μεγάλο βαθμό.
@ Ελπίζω ότι ο δήμος χωρίς πολλά χου, μού και σου να συμβάλει ώστε να δοθούν αυτές οι αίθουσες στο διεθνές πανεπιστήμιο και νάρθουν οι φοιτητές που σύμφωνα με τον κ. Μπαντέκα προ κορονωιού άφηναν στην αγορά της Καβάλας κοντά στα 50 εκ. ευρώ τον χρόνο σύμφωνα με μελέτη που έγινε τα προηγούμενα χρόνια από τον εκπαιδευτικό ίδρυμα.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα