Ψάχνουν οι τουρίστες τις δημόσιες τουαλέτες που δεν έχουμε!

Ο τουρισμός που μας έρχεται από τη θάλασσα από τα κρουαζιερόπλοια που πιάνουν το λιμάνι “Απόστολος Παύλος” περιορίζεται μόνο στο να βγουν οι τουρίστες και να κάνουν τις βόλτες τους μέσα στην πόλη. Αν τώρα όσο διαρκεί η βόλτα τους έτσι και θελήσουν να επισκεφθούν κάποια τουαλέτα δεν υπάρχει στο κέντρο η πόλης εκτός αυτής που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία και αυτή δεν φημίζεται ούτε για την προσβασιμότητα της ιδιαίτερα από τους αναπήρους αλλά ούτε και για την αισθητική της.
Κατ ́ άλλα βαυκαλίζονται κάποιοι στον δήμο ότι η Καβάλα είναι μια τουριστική πόλη.
@ Φυσικά όλα τα παχιά λόγια που ακούγονται από την πλευρά των διοικούντων τον ΟΛΚ ότι έχουν αναβαθμίσει τις υπηρεσίες που προσφέρονται στους τουρίστες των κρουαζιερόπλοιων δεν ισχύει.
@ Πολύς λόγος γίνεται από την περασμένη Δευτέρα ύστερα από την απόφαση του διοικητή του νοσοκομείου της Καβάλας να απαγορεύσει να εισέρχονται και να σταθμεύουν αυτοκίνητα που δεν είναι των γιατρών και των νοσηλευτών προκειμένου να μείνουν ελεύθεροι οι δρόμοι. Οι διαμαρτυρίες έρχονται από παντού αφού αυτή η απαγόρευση βάζει σε άλλο καθεστώς την επισκεψιμότητα των ασθενών και των εργαζομένων στο νοσοκομείο. Η απαγόρευση όλως όπως και νάχει από την 1η Νοεμβρίου θα ισχύσει αφού τελειώσει το έργο της εταιρείας που ανέλαβε τις διαγραμμίσεις και την τοποθέτηση κολόνων κόστους 18.000 ευρώ.
@ Χθες έμαθα και κάτι ακόμη που μου το είπε ραδιοφωνικά ο διευθυντής της παθολογικής κλινικής Ξενοφών Κροκίδης ότι τους χώρους στάθμευσης του νοσοκομείου χρησιμοποιούσαν κάποιοι στρατιωτικοί που άφηναν τα αυτοκίνητα τους για λόγους ασφαλείας πριν επιβιβαστούν στο στρατιωτικό λεωφορείο που τους μετέφερε στην υπηρεσία τους.
@ Χθες ο διοικητής του νοσοκομείου ο Αχιλλέας Γερόπουλος βρέθηκε στο δικαστικό μέγαρο για να καταθέσει ως μάρτυρα σε υπόθεση που αφορά το νοσοκομείο.
@ Εργατοπατέρας μας προέκυψε και ο Πασοκτζής Χάρης Σειτανίδης ο οποίος χαιρετίζει την απόφαση του εφετείου που είναι υπέρ των 115 πρώην εργαζομένων. Ο Σειτανίδης που υπηρετεί την ελεύθερη οικονομία καταδικάζει τον νόμο υπέρ των ομαδικών απολύσεων γιατί πιστεύει ότι έτσι στηρίζει τις σοσιαλιστικές του ιδέες.
@ Και επειδή πριν του τέλους μακάριζε να του πω ότι μπορεί να μην έχει τελειώσει ακόμη η
συγκεκριμένη υπόθεση και να υπάρχουν και άλλα επεισόδια.
@ Όσο για τον Βογιατζή που ζητάει να επιστέψουν πίσω στις εργασίες τους όσοι από τους 115 το θέλουν νομίζω ότι δεν έχει καταλάβει ότι για να συμβεί αυτό πρέπει να φύγουν κάποιοι άλλοι που εργάζονται τόσα χρόνια για να πάρουν τις θέσεις τους αυτοί. Αυτό πόσο σοσιαλιστικό είναι κύριε Χάρη μας;

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα