Σχέση αντιπαροχής μεταξύ Κωστή, Θόδωρου και Μακάριου καταγγέλλει ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ

Τον Μακάριο Λαζαρίδη θεωρεί υπεύθυνο για την απώλεια της 4ης έδρας της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Καβάλας ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Καβάλας της Ν.Δ. Μπάμπης Δράκος καταλογίζοντάς τον εμπλοκή σε παρασκηνιακή συμφωνία με τον πρώην δήμαρχο Καβάλας Κωστή Σιμιτσή και τον νεοεκλεγέντα Θόδωρο Μουριάδη με σκοπό την χειραγώγηση και την αμφίδρομη κατεύθυνση ψηφοφόρων προς την παράταξη Μουριάδη την δεύτερη Κυριακή των δημοτικών εκλογών και προς το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ την προχθεσινή Κυριακή των βουλευτικών εκλογών στην Καβάλα. Πρόκειται για μέρος μιας συνολικής απάντησης του Μπάμπη Δράκου προς τον βουλευτή Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Μακάριο Λαζαρίδη ο οποίος την επομένη των βουλευτικών εκλογών κατήγγειλε τον Μπάμπη Δράκο για το αποτέλεσμα της Κυριακής στην Καβάλα ζητώντας την παραίτησή του από το όργανο του κόμματος.
Όπως δήλωσε χθες το πρωί μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Seven News o Μπάμπης Δράκος «Ο στόχος μας ήταν να βγάλουμε τέσσερις βουλευτές αλλά αυτό δεν έγινε και χρειάζεται να το συζητήσουμε και να το δούμε, όλη η ιστορία ήταν για 700 ψηφοδέλτια, πάντως ήταν μια μέρα γιορτής για τη Νέα Δημοκρατία….. είδα ότι ο Μακάριος Λαζαρίδης περιφέρεται από ραδιοφωνικό σταθμό σε ραδιοφωνικό σταθμό και από κανάλι σε κανάλι, τώρα τι περιφέρει δεν ξέρω, την γύμνια του, δεν ξέρω, εγώ θα κάνω μία δήλωση και θα τελειώσω, δεν ασχολούμαι με τον τρίτο κατά σειρά εκλεγμένο, πρόκειται περί αθλιοτήτων και γελοιοτήτων, βάζω άνω τελεία και δεν ξέρω τι θα κάνω εάν προκληθώ ξανά, έχω με πολύ σοβαρότερα θέματα να ασχοληθώ και εγώ ως πρόεδρος της ΝΟΔΕ αλλά και η ίδια η ΝΟΔΕ….. το εκλογικό αποτέλεσμα στην Καβάλα διαμορφώθηκε από την συσπείρωση ψηφοφόρων προς τη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ και θεωρώ πολύ σωστή την δήλωση της Δημάρχου ότι η κυρία Ελευθεριάδου έπαιξε τον ρόλο της σε αυτή την συσπείρωση και μάλιστα καλά, έκανε μια πολύ προσεγμένη προεκλογική κίνηση όταν οι άλλοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζοντας ότι δεν θα εκλεγεί κανένας διότι εμείς πηγαίναμε για 4-0 δεν ασχολήθηκαν καθόλου με την ψήφο, εκεί πιάστηκαν στον ύπνο και βγήκε η Τάνια….. για μένα έκπληξη ήταν ότι πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ μια έδρα στην Καβάλα, την σχέση της μετακίνησης ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ προς τον Μουριάδη και ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ προς τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της Κυριακής να την συζητήσετε με τον λαλίστατο κύριο Λαζαρίδη, εκείνος ξέρει τι έγινε την δεύτερη Κυριακή στις δημοτικές εκλογές της Καβάλας, εκείνος ξέρει και για την στάση των ψηφοφόρων του κ. Σιμιτσή την δεύτερη Κυριακή και με τι αντιπαροχή, Σιμιτσής, Μουριάδης, Λαζαρίδης….».

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα