Σε τέλμα δείχνει να βρίσκεται τους τελευταίους μήνες ο Οργανισμός Λιμένος Καβάλας

@ Σε τέλμα δείχνει να βρίσκεται τους τελευταίους μήνες ο Οργανισμός Λιμένος Καβάλας.
Πέντε σχεδόν μήνες από τότε που ανέλαβε ο νέος διευθύνων σύμβουλος, Άγγελος Βλάχος, τα δείγματα γραφής του δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικά. Ουσιαστικά, μαζί με τον Πρόεδρο, Γιώργο Φιλόσογλου και το νομικό σύμβουλο του Οργανισμού, Νίκο Σουλίδη, θεωρούνται ως η επικίνδυνη τριάδα που διαλύει τον
ΟΛΚ, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την περιοχή μας.
@ «Ωσεί παρών», ο κ. Βλάχος δεν δίνει λύσεις στα προβλήματα που προκύπτουν ούτε αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για την προώθηση και διευθέτηση θεμάτων του λιμανιού, ενώ πολλές είναι οι καταγγελίες ότι κρατά την πόρτα του κλειστή τόσο σε πολίτες όσο ακόμα και σε υπαλλήλους του Οργανισμού!
@ Οι καλά γνωρίζοντες του αποδίδουν βαρύτατες ευθύνες και για το μπλοκάρισμα της παραχώρησης του λιμένα «Φίλιππος Β», καθώς δεν προέβη στις απαιτούμενες ενέργειες.
Προφανώς η βασική ευθύνη ανήκει στην κεντρική διοίκηση, δηλαδή την Κυβέρνηση, η οποία έκανε την τραγική αυτή επιλογή ενός ανθρώπου που δεν γνωρίζει τίποτα και κανέναν από την Καβάλα και ήρθε «φυτευτός» από την πρωτεύουσα.
@ Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, μετά τις δεύτερες εκλογές, δηλαδή από τις 3 Ιουλίου, ο κ. Βλάχος αναμένεται να απομακρυνθεί από τον ΟΛΚ και την Καβάλα, ενώ παρελθόν αναμένεται να αποτελέσουν και οι δύο άλλοι, στενοί του συνεργάτες.
@ Δεν είναι δυνατόν να σαμποτάρουν μια παραχώρηση όπως αυτή του λιμανιού Φίλιππος Β ́ που τόσα χρόνια περιμένει αυτός ο τόπος και μάλιστα λίγες μέρες πριν από την πρώτη εκλογική αναμέτρηση δείχνοντας ότι η κυβέρνηση δεν την θέλει.
@ Επίσης ο κ. Βλάχος ούτε γνωρίζει ότι υπάρχει ένα θέμα με την περιοχή πίσω από τον προσήνεμο μόλο.
Υπάρχει λοιπόν κ. Βλάχο μια παραλία όπου όχι μόνο δεν προχωράτε στην αξιοποίηση της αλλά έχετε δημιουργήσει και πολλά προβλήματα σε μια επαγγελματία προβάλλοντας χίλια δύο εμπόδια για να μην
απλώσει μερικά στάνς για να ακουμπάνε οι πελάτες τα ποτήρια τους.
@ Επίσης δεν προχώρησατε το έργο της οδό Αβέρωφ από του σημείου όπου παλιά έδεναν τα φέρυ μπότ, αν γνωρίζεται φυσικά που είναι αυτό το σημείο και μέχρι τον κυκλικό κόμβο στερώντας από το παραλιακό μέτωπο ένα έργο ουσίας.
@ Φυσικά το παραπάνω έργο υποτίθεται ότι θα το εκτελούσε ο δήμος γιατί αυτός έχει τεχνική υπηρεσία αλλά έμπλεξαν ο Μουριάδης με τον Βλάχο και το έργο πήγε στις καλένδες.
@ Επίσης κάποτε πρέπει να ξεκαθαρίσουν τη σχέση τους δήμος και ΟΛΚ σε ότι έχει να κάνει με το ανοιχτό κολυμβητήριο. Η θα επιστρέψει στα χέρια του ΟΛΚ και ας το κάνει ότι θέλει ή θα το αξιοποιήσει ο δήμος που δεν το βλέπω να μπορεί με τη σημερινή του διοίκηση.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα