Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον δολοφόνο του 18 χρονου που βρέθηκε νεκρός χθες το βράδυ στον Άγιο Γεώργιο

Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του δολοφόνου του δεκαοκτάχρονου Αλβανού στην καταγωγή που βρέθηκε νεκρός χθες το βράδυ γύρω στις 10 η ώρα στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου. Ο νεαρός, που είχε πυροβοληθεί πισώπλατα στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου, κρατούσε στα χέρια του ένα σημαντικό ποσό σε χαρτονομίσματα των 50 ευρώ!

Αυτό ενισχύει την αρχική εκτίμηση των αστυνομικών της Ασφάλειας ότι πιθανότατα έπεσε θύμα ένοπλης συμπλοκής λόγω διαφορών σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών. Ο 18χρονος, που ήταν κάτοικος Καβάλας, είχε βρεθεί πεσμένος μέσα σε μια λίμνη αίματος στην πυλωτή μιας πολυκατοικίας στην οδό Σωκράτους, πίσω από τη Δημοτική Αγορά της πόλης.

Στο σημείο βρέθηκε ο κάλυκας από την σφαίρα που του έκοψε το νήμα της ζωής. Οι αστυνομικοί ερευνούν την περιοχή και, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν κάνει την προσαγωγή ενός υπόπτου. Η σορός του θύματος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καβάλας, όπου θα γίνει νεκροτομή. Από χθες μετά τον εντοπισμό του νεκρού η αστυνομία Καβάλας έκανε έλεγχο όλο το βράδυ στα αυτοκίνητα που περνούσαν από τον Άγιο Σίλα. Σήμερα στις 5 το πρωί νεαρά άτομα μπροστά από την αστυνομική διεύθυνση της Καβάλας βρέθηκαν προκειμένου να πληροφορηθούν τα αίτια της δολοφονίας. Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν γίνει κάποιες προσαγωγές και όπως δηλώνουν από την αστυνομία είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι ότι θα φτάσουν σύντομα στον δράστη του στυγερού εγκλήματος.

ΕΒΔΟΜΗ ΜΕΡΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ
Έκδοση: Καθημερινή
ΑΦΜ: 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ
Αρ. ΓΕΜΗ:142329830000

Διεύθυνση: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22
Τηλ: +30 2510222141
Email: evdomimera@gmail.com
Ιδιοκτήτης & Κύριος Μέτοχος: ΄Δήμητρα Ιωάννου Κέντη
Νόμιμος εκπρόσωπος & Διευθυντής: Δήμητρα Ιωάννου Κέντη
Διευθυντής σύνταξης: Γιοβανακης Ευάγγελος
Διαχειριστής & Δικαιούχος ονόματος τομέα: ΕΒΔΟΜΗ ΜΕΡΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Εβδόμη Ημέρα