Σιμιτσής ο νεκροθάφτης του ΠΑΣΟΚ στην Καβάλα

Ξεδιάντροπος, πολιτικός αριβίστας, καιροσκόπος έβαλε την ταφόπλακα στο ΠΑΣΟΚ της Καβάλας και χαίρεται. Αυτός ήτανε πάντα ο συγκεκριμένος που υπερτιμήθηκε από τους συντρόφους του τους οποίους χρησιμοποίησε για τις φιλοδοξίες του και τώρα τους ξέρασε σαν χολή.
@ Η ξεδιαντροπιά του έφτασε σε τέτοιο σημείο που σε συνέντευξη που έδωσε προχθές δήλωσε χωρίς να γνωρίζει την άποψη των περιφερειακών του συμβούλων τους οποίους συνάντησε προχθές το βράδυ στο στέκι του «Μιχαλάκη» στο Περιγιάλι ότι « Θα προτείνω ενσωμάτωση της παράταξη μου με αυτή του περιφερειάρχη». Ο άνθρωπος δεν παίζεται.
@ Σας έχω όμως νέα από τη συνάντηση στο στέκι του Μιχαλάκη. Καταρχάς δεν εμφανίσθηκε ο περιφερειακός σύμβουλος του Σιμιτσή από τον Έβρο ο Ζαπουνίδης που όπως μου λένε δεν συμφωνεί με την ενσωμάτωση της παράταξη του με αυτή του Μέτιου. Έτσι ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει πως θα κινηθεί.
@ Έμαθα επίσης ότι αυτός που αντέδρασε στη συμφωνία του Σιμιτσή με τον Μέτιο ήτανε ο άλλος περιφερειακός του σύμβουλος ο Αρχέλαος Γρανάς για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι γιατί τον πούλησε και ενώ αυτός ήταν να πάρει την χωρική αντιπερειφέρεια τελικά την κράτησε ο Σιμιτσής για τον εαυτό του. Και ο δεύτερος για να τον πιέσει ώστε να τον πάρει στην αντιπεριφέρεια ως εντεταλμένο σύμβουλο του! Τελικά το μυαλό όλων είναι στο πως θα πιάσουν στασίδι στην νέα αντιπεριφέρεια.
@ Αυτός όμως που αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων είναι ο γραμματέας του ΚΙΝ.ΑΛ Ιορδάνης Χοροζίδης που στις οχλήσεις των στελεχών του κόμματος για την διαμορφούμενη κατάσταση στο χώρο του ΚΙΝ.ΑΛ στην Καβάλα τους απαντούσε ότι δεν γνώριζε τίποτε αλλά και αρνήτο να επικοινωνήσει με την Αθήνα ώστε να διευκρινίσει αν όντως η Αθήνα συναινεί στην κηδεία του κόμματος στην Καβάλα.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα