Σκύλος δάγκασε μαθήτρια στον Αμυγδαλεώνα και ο Μουμτσάκης κάνει τον Κινέζο

Με τα πουκάμισα απ ́ έξω και ένα κινητό στο χέρι ο Τιτανοτεράστιος έκανε τον οικοδεσπότη χθες στο κλιμάκιο της ΝΔ που βρέθηκε στην Καβάλα. Είναι να μη το έχεις το αλμπενί.
@ Το τραινάκι μια το κυκλοφορούν μια το σταματάνε, τις κεντρικές τουαλέτες μια τις λειτουργούν και μια τις κλείνουν. Από αυτές τις μικρές καθημερινές παραφωνίες καταλαβαίνει κανείς πόσο σύγχρονο δήμο έχουμε.
@ Άρχισαν ακόμη και οι πιο φανατικοί του υποστηρικτές να καταλαβαίνουν ότι δεν πρόκειται να επανεκλεγεί ο Μουριάδης.
@ 30.000 sms έφυγαν την περασμένη Κυριακή προς τα μέλη της ΝΔ σε όλη την περιφέρεια που τους έλεγαν ότι η επιλογή του κόμματος για τις περιφερειακές εκλογές είναι ο Χρίστος Μέτιος.
@ Αυτά όμως όπως μούλεγε ο Αλέξανδρος Ιωσηφίδης δεν τους πτοούν ως συνδυασμό και θεωρεί βεβαία την νίκη του Τοψίδη και μάλιστα από την πρώτη Κυριακή.
@ Προφανώς εκεί κάτω στους “Ασημακόπουλου” όπου στεγάζονται οι εκατοντάδες μετανάστες υπάρχουν προβλήματα με τον έλεγχο τους και ιδιαίτερα με τις συνήθειες τους που ενοχλούν όταν γίνονται σε ακατάλληλες ώρες τους περιοίκους.
@ Εδώ και μια εβδομάδα αυτός του όλα τα σφάζω και όλα τα μαχαιρώνω αντιδήμαρχος Μουμτσάκης δεν μπορεί να βρει με τους συνεργάτες του ένα αδέσποτο σκύλο που δάγκασε μια μαθήτρια στον Αμυγδαλεώνα. Η μητέρα της μικρή έκανε πολλές προσπάθειες να κινητοποιήσει τον μηχανισμό του
δήμου ώστε να εντοπιστεί το σκυλί προκειμένου να εξετασθεί αν έχει κάποια ασθένεια “αλλά στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα”.
@ Είναι να απορεί κανείς με τι θράσος διεκδικεί εκ νέου τη ψήφο των Καβαλιωτών ο Μουμτσάκης όταν έχει αποτύχει με ότι έχει καταπιαστεί. Ασχολήθηκε με τον ΑΟΚ και τον κατέστρεψε, ασχολήθηκε με τα αδέσποτα και οι κοινότητες τους έχουν αυξηθεί επικίνδυνα. Ασχολήθηκε με τον κανονισμό λειτουργίας των λαϊκών αγορών και ακόμη δεν έχει τελειώσει το θέμα. Ασχολήθηκε και με την ελεγχόμενη στάθμευση στην συνοικία της Παναγίας την άφησε και έπιασε τον κανονισμό που και αυτός δεν θα εφαρμοστεί γιατί δεν προέβλεψε όλες τις ομάδες πολιτών που διαμένουν στη χερσόνησο της Παναγίας.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα