Στα δύο η ΝΔ σε περιφέρεια και Καβάλα

Το ότι προβληματίζεται ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μπάμπης Δράκος για τις δύο πολιτικές που εφαρμόζει το κόμμα του στην περιφέρεια αλλά και στην Καβάλα είναι καλό. Όμως δεν είναι καλό γιατί οι δύο πολιτικές έχουν μπερδέψει τους ψηφοφόρους της ΝΔ. Ο Μέτιος συνεργάζεται με το ΚΙΝ.ΑΛ, τους ΑΝΕΛ και τη Χ.Α και ουχί με αυτούς που προέρχονται από τον ίδιο ιδεολογικό χώρο. Υποστηρίζει την εκλογή ενός δήμαρχου που πρόσκειται στο ΚΙΝ.ΑΛ και συγκεκριμένα το Θόδωρου Μουριάδη και όχι του νεοδημοκράτη δημάρχου της Δράμας. Αυτά όλα λοιπόν δεν μπορεί να τα κάνει ο Μέτιος ερήμην την κεντρική ηγεσίας του κόμματος το οποίο στέλνει αντιφατικά μηνύματα στους ψηφοφόρους του στην περιφέρεια και την Καβάλα.
@ Σύμφωνα και με αυτά που μου είπε ο αντιδήμαρχος Θόδωρος Παπαδόπουλος ότι ο δήμαρχος Καβάλας θα πιέσει για να ενισχυθεί το αστυνομικό τμήμα των Κρηνίδων αντιλαμβάνομαι ότι αυτό το θέμα της ενίσχυσης της αστυνομικής διεύθυνσης της Καβάλας με επιπλέον προσωπικό είναι ένα θέμα που το έχει πρώτο στην ατζέντα των αιτημάτων του προς την κεντρική εξουσία.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα