Στο μπλοκάκι του Μητσοτάκη ο Πασχαλίδης και τα καθυστερημένα ψίχουλα

Ο Γιάννης Πασχαλίδης έχει πάρει τις αποφάσεις του ψηφίζοντας κατά του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια. Επέλεξε να συγκρουσθεί με την κυβέρνηση και τον Μητσοτάκη, από το να έρθει σε ρήξη με τους ψηφοφόρους του που ανήκουν στο εκκλησίασμα και είναι της ίδια λογικής με τον ίδιο.
@ Αυτό όμως, όπως έγραψε και μεγάλη εφημερίδα των Αθηνών, ο Μητσοτάκης θα τους “τιμωρήσει” βγάζοντας από τις προεκλογικές λίστες όσους καταψήφισαν το σχετικό νομοσχέδιο. Φυσικά αυτά μένει να τα δείξει ο χρόνος.
@ Χθες μαζεύτηκαν οι αγρότες από τον Νέστο και την Καβάλα στο Σταυρό Αμυγδαλεώνα και διαμαρτυρήθηκαν για τα προβλήματα τους στα οποία δεν έχει απαντήσεις η κυβέρνηση. Συνολικά στο Σταυρό συγκεντρώθηκαν γύρω στα 100 τρακτέρ και πολλά γιώτα χι.
@ Αφού έχουν περάσει 2 χρόνια ήρθε τώρα ο δήμος Καβάλας για να απαλλάξει από τα τέλη τραπεζοκαθισμάτων τους επαγγελματίες του Καπνεργάτη. Σοβαρό πράγμα θα κάνει αν και για τα τρία καφέ που υπάρχουν γύρω από τον Καπνεργάτη να σημειώσω ότι αναπτύσσουν κανονικά τα τραπεζοκαθίσματα τους άρα προς τι αυτή η μεγαλοψυχία; Άρα την αρλούμπα που είπε ο αντιδήμαρχος
οικονομικών υπηρεσιών Γιάννης Προμούσας πάλι δεν την ζύγισε και απλά είπε για να πει κάτι. Στο δελτίο τύπου που έστειλε γράφει. “για την ειλημμένη απόφαση του Δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη, να απαλλαγούν από τα τέλη τραπεζοκαθισμάτων οι καταστηματάρχες του Αγίου Νικολάου και της πλατείας Καπνεργάτη, για όσο διάστημα πραγματοποιούνται εργασίες ανάπλασης και στις δύο περιοχές”. Προφανώς δεν θα πάει αναδρομικά για τα καταστήματα του Καπνεργάτη αφού τα έργα έχουν ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό πριν.
@ Όσο για τα καταστήματα μέσα στον Άγιο Νικόλαο, αυτό έλλειπε να τους χρεώσουν και δημοτικά τέλη όταν τα εμπορικά είναι κλειστά και τα εστίασης δεν καταλαμβάνουν εξωτερικούς χώρους. Φοβερή απόφαση του δημάρχου που θα μείνει στα χρονικά της δημαρχιακής θητείας του.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα