Στο Περιφερειακό Συμβούλιο πάει τις καταστροφές της Θάσου η Μαρία Πολυμέρου

Οι καταστροφές στη Θάσο ήταν μεγάλες και προφανώς η εκτίμηση που έκανε στις δηλώσεις του ο περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Χρήστος Μέτιος δεν έπεισαν την περιφερειακή σύμβουλο της ΠΕ Θάσου, Μαρία Πολυμέρου η οποία θα πάει το θέμα στο επόμενο περιφερειακό συμβούλιο.

Σε ανάρτησή της με τις ανάλογες φωτογραφίες από τις μεγάλες ζημιές η Μαρία Πολυμέρου σημειώνει: «Κλείνοντας τρία 24ωρα, πλέον, μετά την στιγμή που η κακοκαιρία «χτύπησε» το νησί μας δεν μπορώ να μην εκφράσω την απογοήτευση αλλά κυρίως το θυμό που νοιώθω για την αντιμετώπιση που είχαμε από την διοίκηση της Περιφέρειας.

Δεν επιτρέπεται να ακούμε από τον κορυφαίο θεσμικό φορέα και Περιφερειάρχη, κ. Μέτιο πως έχει την αίσθηση πως δεν είναι μεγάλες οι ζημιές !!!

Οφείλω να πως εάν δεν τον είχα δει στη Θάσο (που πλέον δεν καταλαβαίνω το λόγο που έγινε η επίσκεψή του) θα πίστευα πως επισκέφθηκε κάποιο άλλο νησί !

Δείτε σας παρακαλώ τις φωτογραφίες και τα βίντεο … Είναι δυνατόν όλα αυτά να θεωρηθούν μικρές ζημιές ; Δηλαδή οι μεγάλες θα ήταν να χαθεί κάποια ανθρώπινη ζωή;

Αλήθεια αναρωτιέμαι τι θα κάνει η Περιφέρεια για να βοηθήσει, άμεσα, τη Θάσο! Δυστυχώς η επόμενη ισχυρή βροχόπτωση αναμένεται στην Θάσο αύριο.

Ως η εκπρόσωπος της Π.Ε. Θάσου θα ζητήσω το θέμα να συζητηθεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο».

Εύσημα στον Νίκο Παναγιωτόπουλο

Η Μαρία Πολυμέρου συνεχίζοντας την ανάρτησή της κάνει ξεχωριστή αναφορά στην παρουσία του υπουργού Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου σημειώνοντας ότι: «Κλείνοντας τρία 24ωρα, πλέον, μετά την στιγμή που η κακοκαιρία «χτύπησε» το νησί μας, από την θέση της Περιφερειακής Συμβούλου της Θάσου δεν μπορώ να μην ευχαριστήσω, δημόσια, τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας και Βουλευτή του νομού μας κ. Ν. Παναγιωτόπουλο για την άμεση βοήθεια που παρείχε στο νησί μας με τα μηχανήματα του Ελληνικού Στρατού και να εκφράσω την εκτίμησή μου σε όλους τους άνδρες της Π.Υ., της ΕΛΑΣ , του Λιμενικού Σώματος, τη Δημοτική Αρχή, όλους τους υπαλλήλους αλλά και τους χειριστές μηχανημάτων που εργάστηκαν / εργάζονται στην Θάσο».

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα