Στο συνδυασμό του Τοψίδη οι υβριστές του Μητσοτάκη;

Εξεπλάγην όταν διάβασα ότι η Μελίνα Χειμώνα από τις Κρηνίδες ανακοινώθηκε ως υποψήφια του Μάκη Παπαδόπουλου. Την είχα συναντήσει στο ψηφοδέλτιο του Θόδωρου Μουριάδη στις εκλογές του 2019 και ήταν από αυτές που πήρε μάλιστα και μεγάλο αριθμό ψήφων. Προφανώς για να προτιμήσει αυτή την φορά τον Μάκη Παπαδόπουλο κάτι περισσότερο θα κατάλαβε για το ποιος είναι ο Μουριάδης.
@ Είδα ότι ο Χριστόδουλος Τοψίδης ανακοίνωσε ως υποψήφια του μια κυρία η οποία βρίσκεται στον στενό πυρήνα των απολυμένων από τα πετρέλαια. Προφανώς ο κ. Τοψίδης θα μέτρησε τα υπέρ και τα κατά της συμμετοχή της συγκεκριμένης κυρίας στο ψηφοδέλτιο της Καβάλας. Θα κατάλαβε επίσης ότι
όλα όσα λέει περί επιχειρηματικότητας και άλλων φιλελεύθερων θέσεων είναι γιατί κάτι πρέπει να πει ως πρόεδρος του επιμελητηρίου Έβρου. Όμως τα ακυρώνει όλα όταν στο ψηφοδέλτιο του έβαλε μια κυρία η οποία είναι κατά της διοίκηση ενός εργοστασίου αυτός που δηλώνει λάτρης της επιχειρηματικότητας.
Προφανώς τα τσακάλια του εδώ στην Καβάλα απέφυγαν να τον ενημερώσουν και τον έριξαν στην παγίδα.
@ Κολεγιά Χριστόδουλε με τον Παππά και τον Κελαιδάκη;
@ Χθες με δελτίο τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα ο υποψήφιος δήμαρχος Χρίστος Ποτόλιας αναφέρεται σε δύο περιπτώσεις σχολικών κτηρίων. Η μια είναι για το ειδικό σχολείο και η άλλη για το 11ο δημοτικό σχολείο των Ποταμουδίων. Συγκεκριμένα αναφέρει για το ειδικό σχολείο. “Τη φετινή σχολική χρονιά οι εγγραφές στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο είναι αυξημένες, με
αποτέλεσμα οι διδακτικοί χώροι (αίθουσες, βοηθητικοί χώροι, εργαστήρια κ.α.) να μην επαρκούν για να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες. Γονείς του σχολείου μας δήλωσαν ότι λύση στο πρόβλημα θα δοθεί με την τοποθέτηση “κοντέινερ” στην αυλή του σχολείου, σύμφωνα με ενημέρωση που είχαν”.
@ Για το δεύτερο σχολείο στο οποίο αναφέρεται ο Χρίστος Ποτόλιας είναι το δημοτικό σχολείο και το νηπιαγωγείο της συνοικίας των Ποταμουδίων. Συγκεκριμένα έγραψε “Πριν μερικές εβδομάδες ξεκίνησαν
οι εργασίες ανάπλασης στην πλατεία Νεαπόλεως στο σχολείο των Ποταμουδίων. Με τις εργασίες σε εξέλιξη, καθίσταται προβληματική η εύρυθμη λειτουργία του 11ου Δημοτικού Σχολείου και του 11ου Νηπιαγωγείου, καθότι στερούνται τα παιδιά την αυλή τους, χώρος απαραίτητος για την ολοκληρωμένη ψυχοσωματική ανάπτυξη τους.
Η λύση που προκρίνεται, να χρησιμοποιούν το δρόμο με κυβόλιθους μπροστά από το σχολείο καθώς και την αυλή του 11ου Νηπιαγωγείου τα παιδιά της 1ης και 2ης τάξης του δημοτικού, σε καμία περίπτωση δεν ικανοποιεί τις ανάγκες των παιδιών”.
@ Όλα τα παραπάνω φαίνονται τώρα που ανοίγουν τα σχολεία και άρχισαν κάποιοι να μιλάνε όπως και ο Χρίστος Ποτόλιας.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα