Συμβιβάζονται και με τις 190.000 ευρώ οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΚ, τα 2 καρπούζια του Εμμανουηλίδη και ο Καμπαναριό των Αγίων Θεοδώρωνιό των Αγίων

Please select a featured image for your post

Το κάζο που έπαθε ο Τάκης Εμμανουηλίδης που κατέβηκε την περασμένη εβδομάδα στην Αθήνα για το συνέδριο του Σύριζα δεν λέγεται. Έμαθα ότι πήγε για πολλά και ούτε τα λίγα δεν πήρε και έμεινε εκτός της επιτροπής δεοντολογίας του κόμματος αλλά δεν πέρασε και στην κεντρική επιτροπή. Ο λόγος που την πάτησε ήταν που δεν πρόσεξε ότι και στα δύο όργανα δεν μπορούσε να θέσει υποψηφιότητα και έτσι έμεινε με τα χέρια άδεια. Αφού δεν σε θέλει βρε Τάκη τι το προσπαθείς; Άστο βρε αγόρι μου.
@ Λένε του λένε ότι τον είπαν ότι μπορεί αν περάσει στην βουλή να τον στηρίξει αλλά μέχρι τότε θα το παίζει περιφερειακός σύμβουλος. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε.
@ Και με το σκύλο χορτάτο και με την πίτα ολόκληρη ο Μουριάδης στις σχέσεις του με τους εργαζόμενους με συμβάσεις ορισμένου χρόνου στους παιδικούς σταθμούς. Τους καθυστέρησε, ήρθε η τροπολογία και την έριξε την υπόθεση στην κερκίδα. Μέχρι να πάει στο εφετείο ο Μουριάδης δεν θα είναι τότε δήμαρχος.
@ Δύο παιδικοί σταθμοί αυτοί στην Παιδόπολη και ο άλλος στην οδό Εκάβης συγχωνεύονται γιατί ο αριθμός των παιδιών έχει μειωθεί. Θα μετακινηθούν και οι εργαζόμενοι αλλά φοβάμαι μην απολυθούν. Αλλά το να μην έχουν 80.000 ευρώ για να τους κρατήσουν ανοιχτούς και έχουν για να δώσουν 200.000 ευρώ για να ανοίξουν την ακτή της Καλαμίτσας αυτό πάει πολύ.
@ Λεφτά υπάρχουν στην ΔΕΥΑΚ. Χθες συνεδρίασε το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας και ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν οι αναδρομικές αποζημιώσεις που ζητούν οι εργαζόμενοι και πρωτόδικα το δικαστήριο τους δικαίωσε εν μέρη. Έτσι χθες ήρθε το ποσό που τους επιδίκασε 190.000 και ζήτησε το σωματείο να προχωρήσουν σε μια συμφωνία ώστε να πάρουν του μισούς τόκους από αυτούς που προβλέπονταν. Φυσικά υπάρχει και το εφετείο αλλά κάτι μου μυρίζει για να θέλει το σωματείο να πετύχει μια συμφωνία.
@ Η περίφημη περιβαλλοντική μελέτη για τον αγωγό που φέρνει το νερό στην Καβάλα από το Κεφαλάρι και είναι μια προϋπόθεση για εκδοθούν οι άδειες για το έργο της σύνδεσης του πρώην δήμου Φιλίππων με τον κεντρικό αγωγό ήταν να εγκριθεί πριν από 4 μήνες, πήγε για τέλος Μαΐου και ο Μουριάδης στο περασμένο δημοτικό συμβούλιο είπε ότι θα την έχουν την μελέτη στα χέρια τους στο τέλος του Ιουνίου. Βέβαια τίποτε πάλι δεν είναι σίγουρο αλλά ο Μουριάδης για να ξεφύγει και να μη τον πιέζει η αντιπολίτευση με το συγκεκριμένο θέμα είπε ότι θα κατατεθεί ο φάκελος του έργο για να παίρνει σειρά στο υπουργείο. Φέξε μου και γλίστρησα. Όποιος κατάλαβε , κατάλαβε.
@ Δεν το πιστεύω ότι το καμπαναριό που σηκώνει η Μητρόπολη δίπλα στην εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων θα φτάσει στα 18 μέτρα.
@ Όσο για τις άδειες που πρέπει να ελέγξει η πολεοδομία αν έχουν βγει από την Μητρόπολη το θέμα ούτε το αγγίζει γιατί δεν υπάρχουν και πρέπει να βάλει τα ανάλογα πρόστιμα τα οποία είναι και τσουχτερά.
@ Γι΄ αυτό δεν μιλάει κανείς. Ο δήμαρχος κάνει ότι δεν ακούει και αφήνει να εκτελείται μια παρανομία προκειμένου να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του Μητροπολίτη.

DIGITAL WORLD MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΚΔΟΣΗ : ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΑΦΜ: 800964731

ΑΡ.ΓΕΜΗ:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:  ΚΕΡΑΣΟΥΝΤΟΣ 53, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ, TK 17122

ΤΗΛ: 2109764290

EMAIL: evdomimera@gmail.com

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ & ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ : ΕΥΘΥΜΙΑ Τ. ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΝΟΜΙΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΕΥΘΥΜΙΑ Τ. ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ : ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΛΩΡΟΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ & ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ : DIGITAL WORLD MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Εβδόμη Ημέρα