Τ ο σχολείο της Αγίας Βαρβάρας, η Τάνια εκτός βουλής και ο Μπάμπης που δεν ήξερε για τον ερχομό του Μητσοτάκη

Τον καημένο τον Θόδωρο όλα τα κάνω για να τον ρίξω από δήμαρχο άσχετα αν εδώ και 3 χρόνια έχει αποκρύψει το πρόβλημα που υπάρχει με το κτίριο του δημοτικού σχολείου της Αγίας Βαρβάρας.
@ Ο ίδιος ομολόγησε σε συνέντευξη του ότι υπάρχει πρόβλημα και έχει γίνει μελέτη για τα στατικά του κτιρίου και ο μελετητής ζήτησε να στηριχθεί το κτίριο και όχι να συνεχίζονται να γίνονται τα μαθήματα.
Αυτά πριν 3 χρόνια χωρίς μέχρι σήμερα να έχει δει κανείς αυτή την περίφημη μελέτη γιατί πότε πριν από την αναφορά μου στο συγκεκριμένο θέμα δεν έχει παρουσιαστεί ούτε στο δημοτικό συμβούλιο.
@ Μέχρι εδώ όμως από μένα. Οι μαθητές του 2ου δημοτικού σχολείου της Αγίας Βαρβάρας έχουν γονείς, έχουν δασκάλους και υπάρχει σύλλογος γονέων. Αν αυτοί έχουν πεισθεί από τα λεγόμενα του Μουριάδη ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα τότε ούτε και εγώ έχω.
@ Τώρα αν ο πρόεδρος του συλλόγου των γονέων του 2ου δημοτικού σχολείου ο κ. Σουλίδης έχει εκνευριστεί με όσα έφερα στο φως του λέω να διατηρήσει την ψυχραιμία του και να ζυγίσει την κατάσταση και να ζητήσει να μάθει τι έργα προτίθεται να κάνει ο δήμος ώστε να στηριχθεί το κτίριο. Για τα νεύρα του βαλεριάνα.
@ Χθες επίσης πληροφορήθηκα ότι έγινε μια συνάντηση μελών του συλλόγου γονέων του 2ου δημοτικού σχολείου και ενημερώθηκαν για το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης που θέλει να κάνει ο δήμος άγνωστο το πότε.
@ Το πρόβλημα όμως κ. Σουλίδη δεν λύνεται βάζοντάς το κάτω από το χαλί. Άλλο η πολιτική και άλλο η σωματική ακεραιότητα των μαθητών. Ούτε φυσικά με υποσχέσεις για έργα ενεργειακής αναβάθμισης του σχολείου.
@ Άναψαν τα αίματα στο ΠΑΣΟΚ με τα μηνύματα που έστειλε η Ελευθεριάδου σε ψηφοφόρους της λέγοντας τους ότι δεν σας δίνω πίσω στον Λεωνίδα Παππά. Ήρθατε με κανονική μεταγραφή και όχι υποσχετική.
@ Φυσικά ο Λεωνίδας Παππάς δεν είναι από τους πολιτικούς που δεν σηκώνουν το γάντι. Έμαθα ότι το σήκωσε και φυσικά θα διευκρινίσει τι επιδιώκει να κάνει η Τάνια Ελευθεριάδου η οποία θεωρεί ότι έχει χάσει την έδρα που φαίνεται να παίζεται μεταξύ της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.
@ Αυτή που βλέπει να παίρνει την τέταρτη έδρα στην Καβάλα είναι η Αγγελική Δελικάρη και σίγουρα θα είναι μια μεγάλη της επιτυχία της αφού κατάφερε με προεκλογικό αγώνα 2 μηνών να πάρει την τέταρτη θέση στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στις εκλογές της 21ης Μαΐου.
@ Μέχρι χθες ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Εριφυλλίδης είχε ανακοινώσει τριάντα υποψηφίους δημοτικούς του συμβούλους. Ο Εριφυλλίδης όπως χθες μου είπε ετοιμάζεται να ξεκινήσει και ένα κύκλο επικοινωνίας με τους Καβαλιώτες προκειμένου να τους ενημερώσει για το πρόγραμμα του.
@ Χθες έκανα γνωστό μέσω της ηλεκτρονικής εφημερίδας μας “evdomimera.gr” ότι την ερχόμενη Τετάρτη 7 Ιουνίου Μητσοτάκης θα βρίσκεται στην Καβάλα και θα περάσει και στην Θάσο ο Μπάμπης Δράκος δεν ήξερε τίποτε. Αλλά γιατί να ξέρει ο Μπάμπης αφού στην Αθήνα είναι ενοχλημένοι για το τρόπο που λειτουργεί.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα