Τα απορριμματοφόρα της Ολλανδίας και ο Μουριάδης των χαμηλών πτήσεων

Πήρα χθες ένα amail από την συμπατριώτισσα μας Ελένη Φίτσιου την οποία την παρακάλεσε ο πατέρας της να μου στείλει δύο φωτογραφίες από τα απορριμματοφόρα που κυκλοφορούν στην πόλη όπου διαμένει στην Ολλανδία. Να πω ότι είναι κουκλιά, είναι πεντακάθαρα και σύγχρονα. Δεν θα το πω γιατί μου έρχονται μετά οι εικόνες από τα δικά μας απορριμματοφόρα που είναι μέσα στην μπίχλα, ασυντήρητα και επικίνδυνα για την ασφάλεια των οδηγών αλλά και των συνοδών και με πιάνει το παράπονο.
@ Παραμένει υψηλό το ποσοστό των αρνητικών απαντήσεων που έδωσαν οι Καβαλιώτες που συμμετείχαν στην έρευνα του σαίτ Nownews,gr και στην ερώτηση εάν είναι ικανοποιημένοι από την τετράχρονη διοίκηση του δήμου από τον Μουριάδη. Το 70% απαντά καθόλου, το 19% δηλώνει ικανοποιημένο και ένα 9% δηλώνει ότι ήταν μια μέτρα διοίκηση.
@ Νομίζω ότι γίνεται κατανοητό ότι η σημερινή δημοτική αρχή δεν περνά και τις ευτυχέστερες στιγμές της στη θέση της διοίκησης του δήμου. Είναι ηλίου φαεινότερο ότι η δυσαρέσκεια του κόσμου είναι μεγάλη και λογικά αφού βλέπει, αναρχία στο κυκλοφοριακό, στην καθαριότητα αλλά και στην διοίκηση
του ίδιου του δήμου. Επίσης δεν έχει η διοίκηση του Μουριάδη να παρουσιάσει ούτε ένα ολοκληρωμένο έργο αντίθετα άνοιξε πολλά εργοτάξια που το μόνο που έκαναν ήταν να επιβαρύνουν ακόμη περισσότερο την αγανάκτηση των πολιτών.
@ Και ο ίδιος ο Μουριάδης έχει καταλάβει ότι θα περάσει δύσκολες μέρες μέχρι τον Οκτώβριο και κινδυνεύει να χάσει την διοίκηση του δήμου και αυτό φαίνεται και από τις δημόσιες εμφανίσεις του όπου η εικόνα που παρουσιάζει είναι ενός κουρασμένου από το άγχος ανθρώπου που ξέρει ότι έχει αποτύχει.
@ Κινδυνεύει να μη περάσει ακόμη και στον δεύτερο γύρω; Ναι υπάρχει και αυτή η περίπτωση και όσο περνούν οι μέρες αυτό το ενδεχόμενο ενισχύεται.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα