Τα έκρυβε προεκλογικά και τα ξεφουρνίσει μετεκλογικά την παραχώρηση της Καλαμίτσας και την απώλεια του ανοιχτού κολυμβητηρίου

Έτσι ξαφνικά ήρθε από τις έντυπες σφυρίχτρες του δημάρχου στη δημοσιότητας ότι τα έχει βρει με την ΕΤΑΔ για την Καλαμίτσα και για το ανοιχτό κολυμβητήριο με τον ΟΛΚ. Δεν νομίζω θα ήταν λάθος να σκεφτώ ότι αυτά που βγήκαν χθες ήταν προαποφασισμένα πριν από τις εκλογές και τα κρατούσαν για να μη δημιουργήσουν προβλήματα στην επανεκλογή του Μουριάδη.
@ Τι έγραψαν οι σφυρίχτρες του Μουριάδη, ότι ο Δημητριάδης της ΕΤΑΔ που έλκει την καταγωγή του από την Καβάλα έδωσε μια συνέντευξη, άγνωστο σε ποιον και ποιο μέσω και είπε “ Ο Δήμος Καβάλας συμφώνησε με την ΕΤΑΔ, που του παραχωρεί την Καλαμίτσα, αρχικά για 5 χρόνια, με την υποχρέωση εκτέλεσης έργων συντήρησης. Τα έσοδα του δήμου υπολογίζεται ότι θα υπάρξουν από την ενοικίαση των καταστημάτων της ακτής, διαδικασία που θα επιδιωχθεί να ξεκινήσει το αργότερο την άνοιξη.
Υπολογίζεται ότι ως το καλοκαίρι ο Δήμος Καβάλας μπορεί να νοικιάσει μέχρι και 5 καταστήματα στην εν λόγω περιοχή.
«Επιστρέφεται» -προσωρινά- στον ΟΛΚ το ανοιχτό κολυμβητήριο. Τα έργα ανάπλασης θα πραγματοποιηθούν υπό την ευθύνη του, στη συνέχεια θα υπάρξει συνεκμετάλλευση από ΟΛΚ και Δήμο Καβάλας.
@ Δεν γνωρίζω αν ο κ. Μουριάδης επιβεβαιώνει δημόσια αυτά που υποτίθεται ότι είπε ο κ. Δημητριάδης σε συνέντευξη του για την περίπτωση της ακτής της Καλαμίτσας αλλά και για το ανοιχτό κολυμβητήριο.
Αν τα επιβεβαιώνει τότε θα πρέπει να πει δημόσια πότε έκλεισε τη συμφωνία αυτή χρονικά βεβαίως, βεβαίως. Διότι αν αυτή η συμφωνία έγινε πριν από κάποιους μήνες τότε γιατί δεν την έφερε να τη συζητήσει στο δημοτικό συμβούλιο και την κράτησε κρυφή βγάζοντας την στο αέρα τώρα που εξασφάλισε την πλειοψηφία στο νέο δημοτικό συμβούλιο; Όμως όπως και νάχει αν τελικά επικυρωθεί αυτή η συμφωνία ο Μουριάδης θα απεμπολήσει κάθε δικαίωμα του δήμου πάνω στην ιδιοκτησία της ακτής και ο ισχυρισμός του νομικού συμβούλου του δήμου όταν βρέθηκε μαζί με τον αντιδήμαρχο καθαριότητας Κυριάκο Σταυρίδη στην αστυνομική διεύθυνση Καβάλας μετά την καταγγελία μου ότι εκτελούσε παράνομες εργασίες είναι καταχωρημένη υπέρ του δήμου στο κτηματολόγιο, δείχνει ότι άλλα είπαν στην αστυνομία για να ξεπεράσουν το πρόβλημα και τώρα την δίνουν στην ΕΤΑΔ χωρίς δεύτερη κουβέντα.
@ Έρχομαι στην άλλη είδηση που ελέγχεται αυτή της επιστροφής του ανοιχτού κολυμβητηρίου στα χέρια του ΟΛΚ. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνει αυτό ο Μουριάδης. Προφανώς για να αβαντάρει τον Βλάχο και παράλληλα να φύγει από πάνω του αυτό το βάρος το οποίο δεν μπορεί να το διαχειριστεί μόνος του. Τώρα αν στο μέλλον θα υπάρξει συνεκμετάλλευση των δύο δεν το βλέπω γιατί και οι δύο ένα δρόμο είχαν να κάνουν της οδού Αβέρωφ και ακόμη δεν τον ξεκίνησαν.
@ Αρχίζω και υποψιάζομαι ότι η αλλαγή γραμμής του Μάκη Παπαδόπουλου σε ότι έχει να κάνει με τον δήμαρχο είναι γιατί έχει εγκλωβιστεί στις λογικές του Φώντα και εξυπηρετεί τα συμφέροντα της ιατρικής εταιρείας στην οποίο ο δεύτερος είναι πρόεδρος.
@ Δεν θα πάρει πολύ χρόνο για να φανεί αυτό που λέω.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα