Τα φρατζολάκια της καθαριότητας και απέναντι στον Κουφατζή η Στέλλα Παπαδοπούλου

Σας έχω τώρα δύο νέα φρατζολάκια από την υπηρεσία καθαριότητας του που διευθύνει ο πρώτος σε ψήφους δημοτικός συμβούλος του Μουριάδη Κυριάκου Σταυρίδη. Από τον Απρίλιο δεν έχουν πάρει ακόμη το γάλα που δικαιούνται οι εργαζόμενοι και αυτοί που ήταν με οκτάμηνες συμβάσεις δεν θα πάρουν ούτε το αντίτιμο σε λεφτά.
@ Το δεύτερο ζεστό φρατζολάκι έρχεται από τους στενούς δρόμους που δεν είναι μεγάλοι σε μήκος και γι ́ αυτό τους έβγαλαν από τα δρομολόγια των οχημάτων που μαζεύουν τα ανακυκλούμενα υλικά από τους μπλε κάδους. Ο λόγος που δεν εκτελέστηκαν τα δρομολόγια έχει να κάνει με την μείωση του προσωπικού αφού τους έφυγαν τα χέρια που είχα προσληφθεί με οκτάμηνες συμβάσεις.
@ Πως να περισσέψουν άτομα όταν τα μισά από αυτά που είχαν προσληφθεί με την Κ3 εργάζονται στις διοικητικές υπηρεσίες του δήμου; Θα περιμένουν για να φέρουν την κατάσταση σε κάποια ισορροπία τις νέες οκτάμηνες προσλήψεις όποτε τις κάνουν.
@ Και ενώ δεν έχει ο Σταυρίδης άτομα για να μαζέψει την ανακύκλωση, βρίσκει άτομα για να φυτέψει δένδρα και λουλούδια. Έχει καταλάβει ότι με τις φωτογραφίες που ανεβαίνουν από τον δήμο με τα λουλούδια ο κόσμος εντυπωσιάζεται και γι ́ αυτό έχει ρίξει όλο το βάρος του σε αυτό τον τομέα. Η
ανακύκλωση ας πάει και μια μέρα ή δύο πίσω δεν χάθηκε και ο κόσμος.
@ Τελικά φαίνεται ότι πάει να κάνει ο Κουφατζής τρέχουν από πίσω του κάποιοι άλλοι για να του χαλάσουν την προσπάθεια. Σας έχω γράψει για το ενδιαφέρον του για τη θέση του προέδρου τις ΔΕΕΠ όποτε γίνουν εσωκομματικές εκλογές στην ΝΔ και τσουπ το δίδυμο Δράκου και Παπαντίδη βγάζουν τη Στέλλα Παπαδοπούλου ως ενδιαφερόμενη και αυτή για να είναι υποψήφια για τη θέση του προέδρου.
@ Έτσι αν δεν κάνει κάποιος από τους δύο πίσω τότε θα έχουμε μια μονομαχία Κουφατζή και Παπαδοπούλου εκτός και αν κατεβεί και η Μαρία Παραντινού.
@ Οι εσωκομματικές εκλογές φαίνεται όμως ότι θα πάνε μετά τις Ευρωεκλογές και πιθανόν τον Οκτώβριο του 2024.
@ Δεν ξεχνώ ότι το θέμα της αλλαγής διοικητικού συμβουλίου του ΟΛΚ είναι πάνω στο τραπέζι παρά τις προσπάθειες που κάνουν κάποιοι να εμφανίσουν τον διευθύνοντα σύμβουλο του οργανισμού ότι παράγει έργο. Φυσικά δεν είναι δικό του έργο η συμφωνία για της υποπαραχώρησης του λιμανιού “Φίλιππος Β”
στην Ελληνοαμερικανική κοινοπραξία όμως θα ήταν δικό του έργο αν κατασκεύαζε τουαλέτες στο λιμάνι της Κεραμωτής που δεν υπάρχουν και όσοι θέλουν να κάνουν την ανάγκη τους τρέχουν στις τουαλέτες των παραλιακών καταστημάτων. Θα μπορούσα να γράψω και άλλα αλλά νομίζω ότι το παραπάνω
παράδειγμα είναι χαρακτηριστικό της ανυπαρξία έργου από τον κ. Βλάχο.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα