Τα κρουαζιερόπλοια τους μάραναν, η ΕΤΑΔ και το κτηματολόγιο

Θέμα στο υπουργείο ναυτιλίας έχει γίνει αυτό που έγραψα για την απόφαση του οργανισμού λιμένα πέντε μέρες πριν από τις εκλογές να βγάλουν Βλαχος, Φιλόσογλου και Σουλίδης μια προκήρυξη για το έργο της προβολής του λιμανιού “Απόστολος Παύλος” για να έρχονται τα κρουαζιερόπλοια ύψους 16.000
ευρώ περίπου όταν πέρσι για το ίδιο έργο πλήρωσαν μόνο 7.000 ευρώ.
@ Διαφωνώ φυσικά και για πέρσι και πολύ περισσότερο για φέτος ότι δίνονται από τον ΟΛΚ χρήματα για την προβολή του λιμανιού όταν όπως και νάχει τα κρουαζιερόπλοια θα πιάσουν και το δικό μας το λιμάνι. Άρα προς τι αυτή η δαπάνη;
@ Επίσης έγραψα και για τον τρόπο που συμπεριφέρεται ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΚ κ. Βλάχος ο οποίος απουσιάζει από την Καβάλα και διοικεί τον οργανισμό από την Αθήνα. Αντί να δει ο κ. Βλάχος τα έργα που πρέπει να ξεκινήσει στο παραλιακό μέτωπο αυτός ασχολείται με τα κρουαζιερόπλοια.
@ Λογικά λοιπόν μετά της βουλευτικές εκλογές όποιος και αν είναι κυβέρνηση ο συγκεκριμένος κύριος αλλά και οι Φιλόσογλου και Σουλίδης θα πάνε στο σπίτι τους.
@ Πήγαν και υπέγραψαν ότι προχθές ομολόγησε ο ίδιος ο Μουριάδης στο δημοτικό συμβούλιο με τον μουσικοσυνθέτη Πράισνερ ότι αν προκύψει όπως και προέκυψε οποιαδήποτε διαφορά θα λύσει το πρόβλημα το δικαστήριο στην Πολωνία. Μιλάμε για φοβερά τζιμάνια αυτά που κατοικοεδρεύουν στο Άσπρο κτήριο.
@ Όμως ο Μουριάδης τα έχει όλα μέσα στο κεφάλι του ατάκτως ερριμμένα. Λέει λοιπόν ότι η ακτή της Καλαμίτσας είναι της ΕΤΑΔ γιατί πήρε την χερσαία ζώνη από τον ΕΟΤ αποκρύπτοντας ότι αυτό έγινε γιατί μαζί με το Σιμιτσή το 2013 είχαν την φαεινή ιδέα ο πρώτος ως δήμαρχος και ο δεύτερος ως αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών να μεταφέρουν την γραμμή του αιγιαλού που ήταν πάνω από τον δρόμο εκεί που τελειώνει η άμμος μπροστά από τα καταστήματα. Έτσι αντί να φαίνονται ως ιδιοκτήτης τα δημόσια κτήματα έγινε κύριος η ΕΤΑΔ.
@ Όμως ο πριν από το Σιμιτσή δήμαρχος Εριφυλλίδης είχε την πρόνοια να εγγράψει στο κτηματολόγιο υπέρ του δήμου όλη την χερσαία έκταση της Καλαμίτσας και αυτό ο Μουριάδης ως δήμαρχος πήγε στο δικαστήριο που έγινε και το ανέτρεψε υπέρ της ΕΤΑΔ.
@ Φυσικά πολλές φορές έχω αναρωτηθεί γιατί ένας δήμαρχος ο Σιμιτσής και ένας αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών όπως ο Μουριάδης έκαναν αυτή την μετακίνηση της γραμμής αιγιαλού; Δεν μπορώ να κατανοήσω το σκεπτικό τους αν φυσικά υπάρχει.
@ Και ενώ λοιπόν ο Μουριάδης επιχειρηματολογεί υπέρ της ΕΤΑΔ πήγε ο αντιδήμαρχος του μαζί με τον ένα από τους δύο νομικούς συμβούλους του δήμου και παραδέχθηκαν στην αστυνομία για να αποφύγουν τις συνέπειες του αυτοφώρου ότι το συγκεκριμένο χερσαίο τμήμα της ακτής της Καλαμίτσας ανήκει στον δήμο που ο Εριφυλλίδης το ενέγραψε στο κτηματολόγιο.
@ Και σήμερα ρωτώ πάλι τον αστυνομικό διευθυντή της αστυνομίας τον κ. Καράμανλη αν πείσθηκε από τα σχετικά δικαιολογητικά που του παρουσίασαν από τον δήμο και το έκλεισε άρον, άρον το συγκεκριμένο θέμα μη προχωρώντας την αυτόφωρη διαδικασία.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα