Τα πετρέλαια πρέπει να εξυγιανθούν και αυτό δεν θα το πει ο Κελαιδάκη και η παρέα του Περίεργη σιωπή Παππά των 200.000 ευρώ ετησίως

Please select a featured image for your post

Βέβαια θα είχε πάρα πολύ ενδιαφέρον να μας πει ο Καλαιδάκης πρώτον αν υπάρχει συμφωνία με την κυβέρνηση και ποια είναι αυτή. Χθες συναντήθηκε ο Κελαιδάκης με τον κυβερνητικό βουλευτή Μακάριο Λαζαρίδη και από το δελτίο του οποίου πληροφορήθηκα ότι «Η πρόσφατη έγκριση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή εμπορικού δανείου ύψους 90.500.000 ευρώ που θα συνάψει η Energean, καθώς και δανείου μειωμένης εξασφάλισης ύψους 9.500.000 ευρώ από το ελληνικό κράτος για την αντιμετώπιση των συνεπειών του Covid – 19, κινείται στην σωστή κατεύθυνση και τυγχάνει της στήριξης της Κυβέρνησης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το ελληνικό δημόσιο θα διορίσει εκπρόσωπό του στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας, ο οποίος θα παρακολουθεί την αξιοποίηση της χρηματοδότησης.
Η εταιρεία έχει δεσμευτεί ότι με τη χρηματοδότηση μέσω του δανείου, θα ολοκληρώσει την κατασκευή της εξέδρας Λάμδα για την πλήρη ανάπτυξη του κοιτάσματος Έψιλον, θα κατασκευάσει και θα εγκαταστήσει νέα εξέδρα στο κοίτασμα του Πρίνου, ενώ θα πραγματοποιήσει σειρά τεχνικών παρεμβάσεων, επιδιώκοντας αύξηση της παραγωγής με παράλληλη βελτίωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος του Πρίνου (σχέδιο διακράτησης και αποθήκευσης διοξειδίου του άνθρακα).
@ Άρα υπάρχει δανεισμό με την εγγύηση του Ελληνικού δημοσίου για να αναπτυχθεί η εταιρεία και να εφαρμόσει ένα πρόγραμμα εξυγίανσης. Πέρα αυτού τίποτε άλλο.

DIGITAL WORLD MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΚΔΟΣΗ : ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΑΦΜ: 800964731

ΑΡ.ΓΕΜΗ:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:  ΚΕΡΑΣΟΥΝΤΟΣ 53, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ, TK 17122

ΤΗΛ: 2109764290

EMAIL: evdomimera@gmail.com

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ & ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ : ΕΥΘΥΜΙΑ Τ. ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΝΟΜΙΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΕΥΘΥΜΙΑ Τ. ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ : ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΛΩΡΟΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ & ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ : DIGITAL WORLD MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Εβδόμη Ημέρα