Τάνια η Φιλήμων για τον δήμο Καβάλας;

Στο ΠΑΣΟΚ έχουν αποφασίσει να στηρίξουν και σε αυτές τις δημοτικές εκλογές τον Θόδωρο Μουριάδη. Δεν ξέρω πόσοι θα ακολουθήσουν την ανανέωση της επιλογής του ΠΑΣΟΚ στην υποψηφιότητα Μουριάδη αλλά αυτή θα είναι η επίσημη γραμμή.
@ Εκεί που άρχισε να γίνεται μεγάλη κουβέντα είναι στο ΣΥΡΙΖΑ της Καβάλας που βλέπουν ότι δεν πρέπει να επαναλάβουν το λάθος του παρελθόντος και να μη κατεβάσουν μασίφ συνδυασμό στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.
@ Ακούω ότι δεν ικανοποιεί την ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ της Καβάλας η λύση της “Συμπαράταξης Πολιτών” γιατί την θεωρούν ανήμπορη και με μπροστάρη τον Μορφίδη να πετύχουν κάτι θετικό. Έτσι προσανατολίζονται όπως μαθαίνω σε δύο λύσεις. Η μια είναι την Τάνιας Ελευθεριάδου που δεν ξέρω αν θα θελήσει να τσαλακωθεί για τρίτη φορά μέσα σε λίγους μήνες αφού δεν θα μπορέσει ούτε στον δεύτερο γύρω να περάσει. Η δεύτερη λύση που φαίνεται να καλλιεργείται από την ομάδα που στήριξε τον Φιλήμων Ξουλόγη στις βουλευτικές εκλογές Κελίδης και Δασκαλούδης ίσως να έχει καλύτερη προοπτική αφού οι δύο πρώην πρόεδροι του Μουριάδη στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια σχολική επιτροπή θέλουν να πάρουν την ρεβάνς από τον σημερινό δήμαρχο που δεν τους έδωσε όλα εκείνα που τους είχε υποσχεθεί για να δουλέψουν και τους έβαλε φρένο στο να βγάλουν στην φόρα ότι άφησε πίσω της η Τσανάκα.
@ Φυσικά δεν είναι σίγουρη ούτε η πρώτη αλλά ούτε και η δεύτερη περίπτωση αφού μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ έχουν γίνει από δέκα χωριά χωριάτες.
@ Άλλωστε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν κλείσει και λειτουργούν ενεργά με τον Γιάννη Εριφυλλίδη και ξόφλα τσα με τον Θόδωρο Μουριάδη.
@ Πολύ καλή περίπτωση η συστράτευση του πρώτου πρόεδρου της ΔΕΥΑΚ επί δημαρχίας Τσανάκα του κ. Καζανίδη με το ψηφοδέλτιο του Μάκη Παπαδόπουλου.
@ Φαίνεται ότι το ΠΑΣΟΚ βρήκε στο πρόσωπο ενός νεαρού του Δεβιτίδη αγνώστων λοιπών στοιχείων από την Ξάνθη τον υποψήφιο περιφερειάρχη του. Αυτή είναι η πρόταση του Κωστή Σιμιτσή που προσπαθεί να διασωθεί πολιτικά αφού είδε ότι και το ίδιο του το κόμμα τον έχει στην απέξω αφού δεν τον φώναξε στην Αθήνα να συμμετάσχει στις εργασίες της επιτροπής για την ανάδειξη υποψηφίων περιφερειαρχών και δημάρχων.
@ Ο Σιμιτσής λοιπόν έμεινε μόνος τους σαν την καλαμιά στον κάμπο και επειδή δεν έχει τα κότσια να ηγηθεί εκ νέου της περιφερειακής του παράταξης βρήκε στο πρόσωπο του Δεβιτίδη το πρόσωπο εκείνο πίσω από το οποίο θα κρυφτεί.
@ Δεν είναι βέβαια σίγουρο ότι θα περάσει το συγκεκριμένο όνομα από την Αθήνα γιατί έχει λόγο στην επιλογή του νέου υποψηφίου περιφερειάρχη και ο πρώην δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Πετρίδης ο οποίος δεν θα πάει και πολύ καλά με το Σιμιτσή.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα