Θύμα του Δράκου ο Ντίνος

“Δουλεία δεν είχε ο διάβολος…” βρήκε πάλι κουτάλα για να ανακατέψει τη σούπα, να μπερδέψει το μυαλό των ψηφοφόρων ενόψει των δημοτικών εκλογών. Βλέποντας την ανικανότητα του Ντίνου Κλειτσιώτη να μπορέσει να καταρτίσει ένα αξιόμαχο συνδυασμό και προκειμένου να τον διευκολύνει να βγει εκτός της προεκλογικής κούρσας διαδίδει ότι θα καταβάλει ακόμη μια προσπάθεια να βρει εκείνο τον υποψήφιο που θα ενώσει τον χώρο της ΝΔ.
@ Αυτός είναι ο Μπάμπης Δράκος που τώρα μέσω τρίτων διοχετεύει στην πιάτσα ότι θα ενώσει τα κομμάτια της ΝΔ για να γίνει ο δήμος μπλε.
@ Τέτοια πολιτική αμετροέπεια δεν την φανταζόμουνα αλλά εδώ μιλάμε για κάτι άλλο που ακόμη δεν έχω προσδιορίσει το χαρακτηρισμό του.
@ Η προσπάθεια του Δράκου να μπαχαλοποιήσει τις δημοτικές εκλογές αγγίζει τα όρια της εμμονής και δείχνει ότι βρίσκεται σε ευθεία γραμμή με τον Μουριάδη μπερδεύοντας του νεοδημοκράτες που θα τον επιλέξουν για να βγουν από το τοξικό κλίμα που έχει δημιουργήσει.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα