Τι δήλωσε η Χριστίνα Ταβουλτζίδου στην πλατφόρμα του υπουργείου εσωτερικών σε ποιες δράσεις θα δαπανήσει ο δήμος το 1,6 εκ. ευρώ που πήρε;

@ Ένα ερώτημα που μου γεννήθηκε χθες είναι τι ακριβώς δηλώθηκε στην πλατφόρμα του υπουργείου εσωτερικών από την γενική γραμματέα Χριστίνα Ταβουλτζίδου. Διότι δεν μπορώ να φανταστώ ότι το υπουργείο μπορεί να του ενέκρινα του Μουριάδη να καλύψει ανάγκες όπως τις παραπάνω.
@ Πληροφορήθηκα ότι η πρώην δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα ζήτησε από την γενική γραμματέα Χριστίνα Ταβουλτζίδου να της δώσει τη λίστα που υπέβαλε στο υπουργείο και τις έστειλε μόνο όσα συμφωνούσαν με κάποιες δαπάνες που έγινε και είχαν σχέση για την κάλυψη των αναγκών για την ασφάλεια των πολιτών έναντι του κορονωιού.
@ Δεν ξέρω αν τελικά θα πάρει ποτέ όλη την λίστα η Τσανάκα στα χέρια της ή θα αναγκασθεί να τη ζητήσει απ΄ ευθείας από το υπουργείο όμως αυτό που είμαι σίγουρος ότι θα δει είναι ότι δεν ταιριάζει απόλυτα με τη λίστα των δαπανών.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα