Τι γίνεται με την “Ραψάνη”;

@ Ένα νέο πρόβλημα φέρνει στον δημόσιο διάλογο ο Γιάννης Εριφυλλίδης μετά από αυτό της απομάκρυνση του αστυνομικής διεύθυνσης από το κτίριο της οδού Ομονοίας σε δημοτικό οικόπεδο στο Περιγιάλι. Το νέο πρόβλημα ακούει στο όνομα της ακτής της “Ραψάνης” και της εγκατάλειψης από τον
δήμο της Καβάλας. Προφανώς η συγκεκριμένη ακτή δεν είναι του λαού αλλά της Καβαλιώτικης ελίτ γι ́ αυτό δεν χρειάζονται τα έργα όπως στην ακτή της Καλαμίτσας που ανήκει στην ΕΤΑΔ.
@ Γίνεται λοιπόν κατανοητό ότι ο Μουριάδης με εμμονικό τρόπο ασχολείται με την Καλαμίτσας για να αποδείξει ότι μπορεί να την φέρει στον λαό ως τρόπαιο όπως ο Αθανασιάδης. Τόσο κοντόφθαλμος πολιτικά είναι που νομίζει ότι με αυτή την τακτική θα κερδίσει ψήφους.

@ Έπεσε στο τραπέζι μια πρόταση από τον πρόεδρο των αστυνομικών της Καβάλας τον κ. Ίμβρο για την απομάκρυνση της αστυνομικής διεύθυνσης από το κτίριο της οδού Ομονοίας στο Περιγιάλι και κακά τα ψέματα είναι ένα από τα προβλήματα που καθημερινά δημιουργούνται κυκλοφοριακά προβλήματα στο συγκεκριμένο δρόμο.
@ Αντί να συζητήσει μια τέτοια πρόταση ο Μουριάδης αυτός την απέρριψε γιατί με αυτή συμφώνησε ο Εριφυλλίδης που για το σημερινό δήμαρχο είναι κόκκινο πανί.
@ Ο αντιδήμαρχος καθαριότητας μπορεί να μου πει αν έχουν ελεγχθεί οι αυλές των σχολείων μήπως υπάρχουν πουθενά σε αυτές φίδια; Το ρωτώ έτσι από περιέργεια.
@ Ο κόσμος ήταν πολύς αυτός που υποδέχθηκε χθες στο αεροδρόμιο της Χρυσούπολης τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Έμαθα όμως ότι δεν ήταν στην υποδοχή στο αεροδρόμιο της Χρυσούπολης ο αντιπρόεδρος της νομαρχιακής Ιορδάνης Παπαντίδης που μαζί και με άλλα μέλη του κόμματος είχε περάσει από νωρίς
στην Θάσο και είχε οργανώσει την υποδοχή του Μητσοτάκη στο νησί.
@ Στο αεροδρόμιο της Χρυσούπολης εμφανίσθηκαν ο Νίκος Παναγιωτόπουλος ο Δημήτρης Καιρίδης που ταξίδεψε μαζί με τον Χαρδαλιά από την Αθήνα για να κάνει με τον Μητσοτάκη την περιοδεία σε Θάσο και Δράμα, ο Μιμης Χριστοφιλογιάννης, ο Γιώργος Καλαντζής και ο δήμαρχος Νέστου Σάββας
Μιχαηλίδης.
@ Επίσης ήταν στην υποδοχή η υποψήφιες βουλευτίνες Δεληκάρη και Βρανά. Η κ. Δεληκάρη έβγαλε και τις σχετικές φωτογραφίες με τον Μητσοτάκη.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα