Τι συμβαίνει πραγματικά στην υπηρεσία καθαριότητας;

Κύριε Χλώρε, ο κύριος αντιδήμαρχος καθαριότητας μας είπε ότι μόνον δύο υπάλληλοι από τη καθαριότητα έχουν μετακινηθεί στα έσοδα ξεχνώντας φυσικά να μας πει πόσα άτομα, ένα, δύο ή και περισσότερα ίσως! Έχουν μετακινηθεί από τη σκούπα, από οδοκαθαριστές δηλαδή, που είχαν προσληφθεί με την τελευταία προκήρυξη, της λεγόμενης 2Κ, πως ακριβώς λέγεται δε ξέρω, στο τμήμα ανθρώπινου δυναμικού, κοινός στο γραφείο προσωπικού, όπως επίσης και οδοκαθαριστής/ες της ίδια προκήρυξης που τους πήρε από το δρόμο που σκούπιζαν και καθάριζαν τη πόλη και μάλιστα έκαναν πάρα πολύ καλή δουλειά, και τους τοποθέτησε ως κλητήρες, ως τηλεφωνητές και δε ξέρω τι άλλο, μέσα στα γραφεία του τμήματος πρασίνου που στεγάζονται στο κτήριο της lord.
Φτάνει πια να μας λένε ψέματα και να μας κοροϊδεύουν, πλέον όλα είναι στο φως και τα βλέπουμε.
Και μη μας πουν ότι είναι ΑμεΑ, διότι εφόσον προσλήφθηκαν γι’ αυτή τη θέση γνωρίζοντας εξ ́ αρχής πιο θα είναι το αντικείμενο τους και δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν ας τους διώξουν και ας προσλάβουν τους αμέσως επόμενους, διότι η ασθένεια που όλοι τους εμφανίζουν δεν παρουσιάστηκε αφού προσελήφθησαν. Άρα το έκαναν με δόλο,επίτηδες σκεπτόμενοι “ας τροπώσουμε στο Δήμο και μετά με μέσον και επιδεικνύοντας ότι ήμαστε Αμεα” θα βολευτούμε σε γραφεία.
@ Όσο για τα Μέσα Ατομικής Προστασίας των εργαζομένων; Τόσο η ένδυση όσο και η χορήγηση γάλακτος;
Το 2023 πόσους μήνες χορήγησαν στους εργαζόμενους γάλα; Μήπως μόνο τους 3 πρώτους μήνες; Οι υπόλοιποι μήνες που είναι; Όσο αφορά την ένδυση και υπόδηση για το έτος 2023. Ποσα είδη έπρεπε να χορηγηθούν και σε ποιους εργαζόμενους;
Μόνο στους μόνιμους, ή και στα 8μηνα και στα ένα συν ένα όρο σύνταξης που εργάζονταν κατά τα έτη 2022 έως και 2023;
Αυτά τα ρούχα τα προμηθεύτηκα αλλά ποιοι τα πήραν; Τα πήραν όλοι ή τα χορήγησαν αφότου περίμεναν να απολυθούν τέλος του έτους οι ένα συν ένα τους οποίους για δύο χρόνια τους είχαν να εργάζονται και να καθαρίζουν ακόμα και τουαλέτες χωρίς το στοιχειώδες που είναι τα γάντια . Τι γίνανε αυτά, ποιοι τα πήραν;
@ Η παραπάνω είναι μια επιστολή που πήρα από αναγνώστη της στήλη μου και γνωρίζει πολλά πράγματα που συμβαίνουν μέσα στην υπηρεσία καθαριότητα που καλούμαστε να την πληρώσουμε χρυσάφι.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα