Τι θα πει σήμερα στον απολογισμό του πρώτου χρόνου στην διοίκηση του δήμου

@ Σήμερα στις 11 το πρωί θα δώσει συνέντευξη τύπου ο Θόδωρος Μουριάδης προκειμένου να κάνει τον απολογισμό των πεπραγμένων της ενός έτους διοίκησης του.
@ Επίσης όπως έγινε γνωστό παράλληλα με τον απολογισμό που θα κάνει ο δήμαρχος θα μιλήσει και γι΄ αυτά που έχει σχεδιάσει για το μέλλον.
@ Δεν περιμένω να με εντυπωσιάσει ούτε εμένα αλλά ούτε και κανένα άλλο αφού εδώ και ένα χρόνο κινείται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας.
@ Αν κρίνω από αυτά που χθες μου είπε μιλώντας με τον αντιδήμαρχο Θόδωρο Παπαδόπουλο κατάλαβα ότι θα μιλήσει ο δήμαρχος για την βελτιώσει της καθημερινότητας και την τακτοποίηση των οικονομικών του δήμου μετά την κατάσταση που βρήκε από την Τσανάκα.
@ Υποψιάζομαι ότι θα αναφερθεί και στους μελλοντικούς στόχους του μεταξύ των οποίων θα είναι το κάτω νοσοκομείο το κτήριο «Μούτουλα» δεν γνωρίζω αν θα τολμήσει να κάνει αναφορά και στην ακτή της Καλαμίτσας αλλά και στην αξιοποίηση της πρώην Μεραρχίας όπως και στα θέματα της ΔΕΥΑΚ με αιχμή τα έργα των 14 εκ. ευρώ από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» αλλά και την λειτουργία του μουσείου «Βαγή».
@ Όμως θα τον ακούσω πρώτα και μετά θα κάνω κριτική σε αυτά που θα πει.
@ Δεν ξέρω αν θα αναφερθεί και κατά τομέα και μιλήσει για την «Δημωφέλεια», για το ΔΗΠΕΘΕ και το δημοτικό ωδείο ξεχωριστά. Αν το πράξει όμως θα έχει πολύ ενδιαφέρον γιατί είναι σίγουρο ότι θα μιλήσει για ένα πετυχημένο Κοσμόπολις και για ένα πετυχημένο φεστιβάλ Φιλίππων που πάτωσαν.
@ Είμαι σίγουρος αν αναφερθεί και στο θέμα του δημοτικού ωδείου αν θα τα ρίξει όλα στην προηγούμενη διοίκηση που δεν μάζεψε τις οφειλές των μαθητών και γι΄ αυτό δεν έχουν εγγραφεί πάνω από 350 μαθητές.
@ Το μόνο που δεν θέλω να ακούσω είναι ότι έχουν αντιμετωπίσει με επιτυχία το θέμα της ανακύκλωσης γιατί πραγματικά θα βλέπει όνειρο ότι βελτιώθηκε η αποκομιδή των ανακυκλωμένων σκουπιδιών όταν οι μπλε κάδοι είναι σχεδόν καθημερινά γεμάτοι και δεν μπορούν να πάρουν άλλα ανακυκλώσιμα σκουπίδια.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα