Τιμωρούν από τον δήμο τους επαγγελματίες γιατί διαμαρτύρονται για τις παραλήψεις της δημοτικής αστυνομίας και της ΔΕΥΑΚ

@ Η εκδικητικότατα αυτών που έχουν την εξουσία σε βάρος όσων αντιδρούν στον τρόπο που λειτουργούν είναι η δεύτερη φύση τους. Αυτό έγινε και χθες που δημοτικοί αστυνομικοί πέρασαν από την οδό Δοϊράνης από την οδό Ομόνοιας και πάνω που έχει γίνει πεζόδρομος και έγραψαν τον καταστηματάρχη που τους κατήγγειλε στον εισαγγελέα για παράβαση καθήκοντος γιατί δεν μπορούσαν να διατηρήσουν μακριά από τον πεζόδρομο αυτοκίνητα και μηχανάκια. Και προκειμένου να το εκδικηθούν τον έγραψαν γιατί είχε βάλει μπροστά από το κατάστημα του κάποιες ζαρντινιέρες προκειμένου να σταματήσει την διέλευση όλων αυτών των τροχοφόρων.
@ Φαίνεται λοιπόν όταν θέλει η δημοτική αστυνομία βρίσκει χρόνο για να παρέμβει αλλά και να εκδικηθεί.
@ Δεν είναι όμως μόνο στην δημοτική αστυνομία που ταλαιπωρούν τους πολίτες επειδή κάνουν αυτό που θα έπρεπε να έκανε όλοι αν δεν φοβόταν την εκδίκηση τους να ζητούν να τηρούνται οι νόμοι. Είναι και η ΔΕΥΑΚ που αν δεν τα έχεις καλά με τον πρόεδρο Χρόνη τότε μπορεί να σου βγάλουν το λάδι μέχρι να σου πληρώσουν ένα ρημαδοτιμολόγιο. Όμως είναι εξασκημένοι και οι υπάλληλοι της υπηρεσίας οι οποίοι πιστεύουν ότι είναι δικαίωμα τους να σε ταλαιπωρούν και όχι να σε εξυπηρετώ.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα