Το Εφετείο δικαιώνει την Δημωφέλεια για τα διόδια!

Εξεδόθη η απόφαση επί της εφέσεως που άσκησε η Εγνατία Οδός εναντίον της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ σχετικά με την κατασκευή διοδίων στην παράκαμψη της Καβάλας.

Μετά την δεύτερη αυτή απόφαση που συμπίπτει χρονικά με την ανακοίνωση νέων αυξήσεων στις τιμές των διοδίων και η οποία δικαιώνει πλήρως την δημοτική επιχείρηση δύο είναι οι επιλογές της Εγνατίας Οδού. Είτε να απομακρυνθεί από την ιδέα κατασκευής διοδίων στην συγκεκριμένη θέση και να αποδώσει το ακίνητο, που παρανόμως είχε καταλάβει στην επιχείρηση, αφού πρώτα το αποκαταστήσει , είτε να επιδιώξει να απαλλοτριώσει το ακίνητο.

Ο Δήμος Καβάλας και η Δημωφέλεια, μετά και από αυτή την νέα δικαστική νίκη, ελπίζουν να πρυτανεύσει η λογική από την πλευρά της Εγνατίας Οδού, η οποία για πολλούς λόγους σήμερα επιτάσσει την επιλογή από αυτήν της πρώτης λύσης, άλλως, θα βρεθούν στην «δυσάρεστη» θέση να ματαιώσουν ή να καθυστερήσουν με κάθε νόμιμο τρόπο την προσπάθεια απαλλοτρίωσης της δημοτικής αυτής εκτάσεως, η οποία εκτός των άλλων είναι και προστατευμένη περιοχή, προασπίζοντας με τον τρόπο αυτό τα συμφέροντα της πόλης και των δημοτών μας.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα