Το επτασφράγιστο μυστικό του Μάκη Παπαδόπουλου και ο Μουριάδης του ΚΙΝ.ΑΛ

Το κρατάνε επτασφράγιστο μυστικό και το ετοιμάζουν για να κάνουν το μπαμ λίγες εβδομάδες πριν τις εκλογές του Μαΐου. Είναι το μεγάλο μυστικό του υποψηφίου δημάρχου Μάκη Παπαδόπουλου που χάρη στην δημοσιογραφική μου ικανότητα μπόρεσα και ξεκλείδωσα το κουτί με το μυστικό και σας το αποκαλύπτω. Αυτό που ετοιμάζει ο κ. Παπαδόπουλος είναι αν αναλάβει την διοίκηση του δήμου Καβάλας να συστήσει δημοτική επιχείρηση ξενάγησης στον χώρο της πεσμένης γέφυρας. Είναι θα είναι μια επιχειρηματική κίνηση που χωρίς κανένα κεφάλαιο θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας σε ανθρώπους που θα ξεναγούν τους τουρίστες σε μεγαλύτερο αξιοθέατο των τελευταίων χρόνων με περιπάτους από την θάλασσα καραβάκια αλλά και από την ξηρά με ηλεκτρικά αυτοκίνητα όπως τα Τρίκαλα.
@ Θα ενημερώνουν τους διψασμένους για μόρφωση τουρίστες το ιστορικό της γέφυρας αλλά και την τεχνολογία που χρησιμοποιήθηκε όπως και για το πώς έφτασε ένα τμήμα της να βρεθεί στην θάλασσα. Μη μου πείτε ότι αυτή η επιχείρηση δεν θα σώσει τον προϋπολογισμό του δήμου;
@ Ένα κόμμα που τα τελευταία χρόνια έχει πέσει σε πολιτική χρόνια νάρκη πώς να περιμένει κανείς να αντιδράσει όταν ο υποστηριζόμενος από αυτό υποψήφιος δήμαρχος χαριεντίζεται με τον μεγαλύτερο πολέμιο του; Αλλά σε ένα ΚΙΝ.ΑΛ που αδιαφορεί αν ο Θόδωρος Μουριάδης παραβρέθηκε στην κομματική ομιλία του Τσακαλώτου την περασμένη Πέμπτη δείχνει και την πολιτική του ποιότητα.
@ Δεν ξέρω τι ξέρανε στον δήμο και ανέβαλαν της «αλφαβητοπαρέλαση» που ήτανε προγραμματισμένη να γίνει χθες για την Κυριακή 3 Μαρτίου όμως αν πίστεψαν την ΕΜΥ τότε κακώς την ακύρωσαν.
@ Κατόπιν εορτής. Το κείμενο που έδωσε στην δημοσιότητα το ΚΚΕ της Καβάλας μετά την επίσκεψη του Τσακαλώτου έπρεπε να το είχε κάνει γνωστό πριν έρθει. Διότι όλα αυτά που λένε στο κείμενο τους θα μπορούσαν να τα φωνάξουν από πριν γιατί μη μου πουν ότι δεν γνώριζαν τις μπούρδες που μας αράδιασε; Τώρα μετά το φευγιό του από την Καβάλα τι νόημα έχουν; Εκτός κι΄ αν τα λένε για να τα ακούσουμε εμείς που τα ξέρουμε.
@ Αχ, θεέ μου έχω την εντύπωση ότι οι υποψήφιοι δήμαρχοι μας δουλεύουν. Διαβάζω την πρόταση του Βαγγέλη Παππά για τα πρώην κρεοπωλεία στην οδό Δοιράνης του ρημάζουν η οποία λέει να δοθούν με διαγωνισμό να τα ζωγραφίσουν οι νέοι που ασχολούνται με γκράφιτι! Φυσικά αυτές οι ιδέες υπόθηκαν και στο παρελθόν αλλά δεν έλυσαν το πρόβλημα. Το πρόβλημα δεν λύνεται με γκράφιτι. Θέλει να κινηθεί ο δήμος προς την κατεύθυνση να αναλάβουν οι ιδιοκτήτες του ακινήτου τις υποχρεώσεις που έχουν από τον νόμο και αν δεν προχωρήσουν στην αποκατάσταση τους να κατεδαφιστούν και στη συνέχεια να απαλλοτριωθούν. Με μασκαρέματα δεν λύνονται τα προβλήματα.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα