Το γυαλί ράγισε στην δημοτική ομάδα της Τσανάκα Ποιους δημοτικούς συμβούλους από την αντιπολίτευση ποντάρει να πάρει το 2023 ο Μουριάδης

@ Φαίνεται ότι τα χθεσινά μου σχόλια για την κατάσταση που επικρατεί στο εσωτερικό της δημοτικής παράταξης «Ανάσα για τον δήμο» της Δήμητρας Τσανάκα έθεσαν σε εγρήγορση τα αντανακλαστικά της αυτοσυντήρησης και έγινε φιλότιμη προσπάθεια να κλείσει η διαφορά της πρώην δημάρχου με την Νατάσα Ιωσηφίδου. Να σας ενημερώσω ότι προχθές οι δύο κυρίες διαφώνησαν δημόσια για το ιδιοκτησιακό καθεστώς που διέπει το ανοιχτό κολυμβητήριο με την πρώην δήμαρχο να θεωρεί ότι είναι του δήμου ενώ η δημοτική σύμβουλος και δικηγόρος Νατάσα Ιωσηφίδου να διαφωνεί και να επιμένει ότι είναι του ΟΛΚ.
@ Όταν όμως ραγίσει το γυαλί δύσκολα μπορεί να διατηρηθεί η ενότητα όταν μάλιστα δεν υπάρχει και προοπτική να συνεχίσουν όλοι μαζί μέχρι τις εκλογές του 2023.
@ Αυτό που λέγεται είναι ότι Καλανταρίδης και Δρακονάκη οδεύουν προς το ψηφοδέλτιο του Μουριάδη στις δημοτικές εκλογές του 2023 και πιθανότατα και ο Μπάμπης Δράκος αν και δεν πιστεύω ότι θα εκτεθεί ως πρόεδρος της ΝΟΔΕ με αυτό τον τρόπο.
@ Θα διαλυθεί και η δημοτική παράταξη του Βαγγέλη Παππά και περιμένει ο Θόδωρος Μουριάδης να πάρει και από τους σημερινούς συμβούλους του κάποιους. Πιθανούς για να πάνε με τον Μουριάδη είναι οι Κελαιδάκης και Καλπακίδης.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα