Το μεγάλο πρόβλημα του δήμου Καβάλας δεν είναι το κυκλοφοριακό αλλά το οικονομικό

Την ερχόμενη Κυριακή ψηφίζουμε για τις νέες δημοτικές αρχές και την περιφέρεια. Τα ψέματα τελειώνουν και αυτές οι 2 εβδομάδες είναι πολύ σημαντικές για τους υποψηφίους δημάρχους Καβάλας αφού θα πρέπει να πάρουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσοστό από το 15% των αναποφάσιστων που ακόμη καταγράφεται και στις τελευταίες δημοσκοπήσεις.

@ Το θέμα είναι ποίοι το αποτελούν αυτό το ποσοστό. Σίγουρα δεν έχει μια συγκεκριμένη ιδεολογική αφετηρία. Παραμένει άγνωστο τι ψήφισαν αυτοί που βρίσκονται εντός αυτού του ποσοστού στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές του 2019 και θα αποφασίσει για το τι θα κάνει τις τελευταίες ημέρες ή και ώρες ακόμη και μπορεόι και πάνω από την κάλπη. Άρα μπορεί να μετακινήσει την δύναμη του προς πολλούς υποψηφίους δημάρχους και αυτός που θα συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ποσοστό θα περάσει στον δεύτερο γύρω.

@ Το κυκλοφοριακό πρόβλημα το βάζουμε σαν πρώτο που μας απασχολεί ως δημότες Καβάλας γιατί το ζούμε καθημερινά, με τα μποτιλιαρίσματα στις δύο κεντρικές αρτηρίες, στους πεζοδρόμους που έχουν μετατραπεί σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας, στις συνοικίες που δεν μπορεί να βρεις χώρο να σταθμεύσεις, αλλά για μένα το πρώτο πρόβλημα για το δήμο Καβάλας είναι η οικονομική του θέση.

@ Το οικονομικό είναι για μένα το νούμερο ένα πρόβλημα που υπάρχει σήμερα στο δήμο Καβάλας. Δεν υπάρχουν χρήματα στο ταμείο του δήμου και επιβιώνει με τα ψέματα και του φτάνουν ίσα , ίσα για να καλύπτει την μισθοδοσία και κάποιες αναθέσεις. Δεν είναι σίγουρο ότι σε λίγους μήνες θα μπορεί να καλύπτει και αυτούς τους μισθούς αφού δεν υπάρχουν κατατεθειμένοι στον ανάλογο κωδικό οι 3 μισθοί για τους εργαζόμενους στον δήμο.

@ Ανησυχώ πολύ ότι σε λίγους μήνες μπορεί και να έχουμε στάση πληρωμών όπως το ίδιο μπορεί να συμβεί και με την ΔΕΥΑΚ. Ο Μουριάδης πιστεύω ότι μέσα του δεν θέλει να επανεκλεγεί γιατί ξέρει ότι θα κρατήσει στα χέρια τους αυτές οι δύο καυτές πατάτες.

@ Αυτός που μέχρι σήμερα από του υποψηφίους δημάρχους που έχει κατανοήσει το πρόβλημα που υπάρχει με τα οικονομικά του δήμου είναι ο Μάκης Παπαδόπουλος και είναι ο πρώτος που είπε τι ακριβώς θα κάνει αν εκλεγεί δήμαρχος. Το πρώτο θα σταματήσει την τεράστια οικονομική αιμορραγία του “Cosmopolis” έτσι όπως γινόταν μέχρι σήμερα με ένα κόστος που μαζί με τις εργατοώρες των δημοτικών συνεργείων ξεπερνούσε τις 500.000 ευρώ ετησίως. Επίσης μίλησε για τον περιορισμό των μετακινήσεων των δημοτικών αυτοκινήτων τώρα μάλιστα που η βενζίνη έχει αγγίξει τα 2 ευρώ. Κάτι είπε όταν οι υπόλοιποι περί άλλων τυρβάζουν.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα