Το πρόβλημα της πεσμένης γέφυρας πρέπει να επανεξεταστεί εξ αρχής με τον νέο δήμαρχο Δεν εγκαταλείπει την ομάδα της η Τσανάκα ούτε συνεργάζεται με τον Θόδωρο Μουριάδη

Το πρόβλημα της πεσμένης γέφυρας θα πρέπει να επανεξεταστεί από την νέα διοίκηση του Δήμου Καβάλας τώρα που υπάρχει και απάντηση της Αποκεντρωμένης υποστηρίζει η δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα η οποία εξηγεί τους λόγους που καθιστούν απαγορευτική την διπλή κυκλοφορία στον υπάρχοντα δρόμο.
Όπως δήλωσε χθες το πρωί μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Seven News «η ιδανική από όλες τις λύσεις θα ήταν να γκρεμίσουμε την γέφυρα, να μπαζώσουμε τον δρόμο σε εκείνο το σημείο και πάνω από το μπάζωμα να δημιουργήσουμε έναν δρόμο, οι άλλες λύσεις είναι επισφαλείς διότι στο σημείο της εισόδου του Νοσοκομείου στενεύει ο δρόμος και χρειάζεται διαπλάτυνση για να μπορεί να γίνεται αμφίδρομη κυκλοφορία κάτι που προκαλεί προβλήματα στην απέναντι πλευρά όπου από κάτω υπάρχουν νεροφαγώματα….. η πραγματογνωμοσύνη που ανέθεσε ο Εισαγγελέας έχει κολλήσει διότι ο ιδιώτης που την ανέλαβε δεν μπορεί να πληρώνει από μόνος του τα έξοδα που απαιτούνται….. πρέπει τώρα να ξανακάνουν μια σύσκεψη με τον νέο δήμαρχο άπαντες τώρα που έχουμε την απάντηση της Αποκεντρωμένης διότι πριν δεν την είχαμε…… οποιαδήποτε λύση διπλής κυκλοφορίας κι αν εξευρεθεί θα πρέπει να έχουν πρόσβαση και οι πεζοί…..».
Περί συνεργασιών
Αναφερόμενη στην φημολογία περί συνεργασίας με την παράταξη του Θόδωρου Μουριάδη η δήμαρχος Καβάλας επισήμανε ότι «με τον κ. Μουριάδη συναντιέμαι στο δημαρχείο και τον ενημερώνω για τα θέματα του Δήμου, δεν υπάρχει καμία συζήτηση για συνεργασίες ούτε υπάρχει καμία τάση από συμβούλους της παράταξής μας για κάτι τέτοιο, μπορεί όλοι να έχουν στο μυαλό τους κάποιες λύσεις αλλά όλοι περιμένουν να δουν τι θα γίνει με το καινούργιο νομοσχέδιο και αν το καινούργιο νομοσχέδιο δίνει την δυνατότητα στον κ. Μουριάδη να διοικήσει μόνος του εμείς δεν έχουμε λόγο να πάμε να συνεργαστούμε με μια τέτοια διοίκηση στην οποία θα χρεωθούμε και τα λάθη της…… κάποιοι μπορεί να σκέφτονται αρχηγίες και είναι τρεις – τέσσερις αλλά εγώ δεν πάω πουθενά και ας έχουν υπομονή να περιμένουν, εγώ θα είμαι εδώ και αν αποχωρούσα σήμερα η παράταξή μας θα γινόταν σαράντα κομμάτια, εκείνο που ξεκαθάρισα είναι ότι δεν θα ξανακατεβώ ως υποψήφια στις επόμενες εκλογές…..».

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα