Το “θαύμα” του νοσοκομείου, η απάντηση Γάκη στην Βαρύτη και κάτι τρέχει πίσω από τις Καμάρες

Χθες αγανακτισμένη συμπολίτισσα μας ύστερα από την ταλαιπωρία της στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου μου είπε ραδιοφωνικά τα εξής. “Συνόδευσα το σύζυγό μου στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου αφού δεν μπορούσε να παλέψει τον ισχυρό κεφαλόπονο που αισθανόταν ώστε να τον εξετάσουν οι γιατροί και να του δώσουν κάτι για να ηρεμήσει. Από τις 12 το μεσημέρι και μέχρι τις 4 το απόγευμα τον είχαν το σύζυγο μου καθηλωμένο στην μικρή αίθουσα για τους επισκέπτες και μετά από 4 ώρες δέησαν να του δώσουν με ορό ένα παυσίπονο ώστε να τον ανακουφίσουν. Η κατάσταση στο νοσοκομείο είναι μια τρέλα με τους νοσηλευτές να τρέχουν σαν τρελοί για να προλάβουν να
αντιμετωπίσουν τα δεκάδες περιστατικά μαζί με τους λίγους γιατρούς που υπάρχουν. Αυτό όμως που ήταν το πιο βασανιστικό είχε να κάνει με την μοναδική αίθουσα αναμονής και με τους στοιβαγμένους όλους τους επισκέπτες με τον κορονοιό και την γρίπη στην κορύφωση τους”.
@ Έτσι μου τα περιέγραψε ραδιοφωνικά η συμπολίτισσα μας και νομίζω ότι όλοι καταλαβαίνουμε τι θέλει να πει αφού λίγο πολύ οι περισσότεροι από μάς είτε ως ασθενείς, είτε ως συνοδοί περάσαμε από τα διημερεύοντα και διανυκτερεύοντα ιατρεία του νοσοκομείου.
@ Αυτό που θέλω εγώ να σημειώσω είναι ότι η μικρή αίθουσα αναμονής είναι πολύ λίγη σήμερα με τον τεράστιο όγκο επισκεπτών που δέχεται το νοσοκομείο και ίσως είναι το πρώτο θέμα που πρέπει να δει ο διοικητής του νοσοκομείου Αχιλλέας Γερόπουλος ώστε να βρει και άλλους χώρους προκειμένου να κάνει
την βασανιστική αναμονή των ασθενών και των συνοδών τους περισσότερο ανθρώπινη.
@ Χθες βραβεύτηκαν οι καλύτερες Χριστουγεννιάτικες βιτρίνες σε Καβάλα και Κρηνίδες. Συγκεκριμένα οι νικητές είναι Βιβλιοχαρτοπωλείο 1) “ΖΑΠΩΝΗΣ” – 500Ε 2) Βιβλιοχαρτοπωλείο “Santi Book & Art” – 300 € 3) Κατάστημα Delicatessen “Ποικιλίες ΑΝΑΝΙΑΔΗ” – 200 € ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΙΛΙΠΠΩΝ: 1) Ξηροί Καρποί “ΖΩΓΙΑ” – 500 € 2) Κρεπερί “Mr Bear” – 300 € 3) Cafe “Barcode” – 200 €.
@ Προφανώς ο δήμαρχος δεν θα απαντήσει στην ερώτηση που του έκανα πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων για το τι γίνεται στα οικήματα πίσω από τις Καμάρες που κάποιοι παρεμβαίνουν και εκτελούν διάφορες οικοδομικές εργασίες χωρίς άδεια αφού απαγορεύονται από την πολεοδομία της Καβάλας. Ο δήμαρχος προφανώς θα έχει τους λόγους του για να μη μου απαντάει. Εγώ ξέρω αλλά αυτός κάνει σαν να μη γνωρίζω.
@ Χθες μιλώντας ραδιοφωνικά με τον νέο πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου του Παγγαίου Κώστα Γάκη και αφού τοποθετήθηκε πάνω στις δηλώσεις τις κ. Βαρύτη που έκανε κριτική στον δήμαρχο Φίλιππο Αναστασιάδη για τις επιλογές του για αντιδημάρχους όπου άφησε να εννοηθεί ότι ξοφλούσε προεκλογικά γραμμάτια αναφέρθηκε και στο θέμα των λουτρών των Ελευθερών αλλά και στην
αξιοποίηση του γεωθερμικού πεδίου του Ακροβουνίου που το τρέχει σαν έργα η ΔΕΥΑ Παγγαίου και το μέλλον του παραμένει άγνωστο αφού δεν γνωρίζει κανείς με τις συνενώσεις των ΔΕΥΑ ποια θα είναι η τύχη του.
@ Σε ότι έχει να κάνει με τα λουτρά των Ελευθερών ο κ. Γάκης είπε ότι έχουν περάσει πολλά χρόνια που δεν έχουν γίνει οι επενδύσεις από τον ενοικιαστή του χώρου και η περιφέρεια πρέπει να δώσει κάποια λύση.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα