Το τουρλομπούκι μα τα λύματα της Καλαμίτσας

Υπάρχει πόρισμα για την ποιότητα των υδάτων που είχαν συγκεντρωθεί στην εκβολή του αγωγού στην Καλαμίτσα. Το πόρισμα από τις μετρήσεις όπως τουλάχιστον μου είπε χθες ο διευθυντής της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου Μάκης Χαραλαμπίδης είναι ότι τα λιμνάζοντα νερά βρέθηκαν μολυσμένα λόγω ότι ήταν στάσιμα επί μέρες. Το θέμα λοιπόν είναι γιατί κρατήθηκαν στάσιμα, αλλά και γιατί ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ δήλωνε ότι “τα παιδιά της ΔΕΥΑΚ” πήγαν και από την εξέταση που έκαναν αποφάνθηκαν ότι είναι λύματα που κάποιοι έριξαν στον αγωγό;
@ Τι να πιστέψω από τα δύο ότι έπεσαν λύματα από κάποιους ασυνείδητους ή ότι επειδή ήταν μέρες στάσιμα έγιναν ακατάλληλα;
@ Αναρωτήθηκα παράλληλα δεν είχε υποχρέωση η διοίκηση του νοσοκομείου μετά τα κρούσματα που παρατηρήθηκαν με γαστρεντερίτιδα σε πάνω από 15 παιδιά να ενημερώσει την διεύθυνση υγείας της αντιπεριφέρειας αλλά και τον εισαγγελέα;
@ Ακόμη περιμένω να ακούσω κάτι μετά από ένα χρόνο και βάλε από τότε που ψηφίστηκε η τροπολογία βάση της οποία ακόμη το πάρκινγκ της “Ροδόπης” λειτουργεί και συγκεκριμένα ότι ξεκίνησε ο δήμος όλες εκείνες της ενέργειες για την τοπική πράξη εφαρμογής ώστε να μπορεί να λειτουργήσει στο συγκεκριμένο χώρο σαν υπαίθριος χώρος στάθμευσης.
@ Με τη συγκεκριμένη τροπολογία λειτούργησε και χώρος στάθμευσης στην Κέρκυρα ο οποίος όμως διατίθεται στους πολίτες δωρεάν. Έτσι θα έπρεπε να είναι και η “Ροδόπη” αλλά εδώ είναι Καβάλα και με δήμαρχο τον Μουριάδη.
@ Στο τμήμα της οδού 16ης Ταξιαρχίας, μεταξύ Κομνηνών και Χαρίλαου Τρικούπη, καλύφθηκε το κτίριο του παλιού ραδιοσταθμού με λινάτσες, με τρόπο που αποκλείστηκαν οι μισές σκάλες και προπαντός τα κάγκελα που είναι απαραίτητη στήριξη σε ηλικιωμένους κλπ. Ένδειξη του πόσο μυαλό έχουν οι εργάτες που ασχολήθηκαν, αλλά και ο εργολάβος. Όμως το συγκεκριμένο κτήριο βρίσκεται στην κατάσταση που είναι σήμερα εδώ και πολλά χρόνια και δεν λέει ο ιδιοκτήτης του να ολοκληρώσει την αναστύλωση του. Προφανώς ο άνθρωπος θα έχει συναντήσει πολλές δυσκολίες. Πρόκειται όμως για ένα ιστορικό κτήριο της Καβάλας και θα έπρεπε κάποιος να ενδιαφερθεί ώστε να ολοκληρωθούν οι εργασίες αποκατάσταση που ξεκίνησαν πριν από χρόνια ώστε να δοθεί προς χρήση και να ομορφύνει την περιοχή.
@ Το συγκεκριμένο κτήριο πραγματικά αξίζει να σωθεί αλλά ο δήμος δεν μπορεί να το αγοράσει και να το αξιοποιήσει. Δεν είναι η εποχή του Αθανασιάδη που αγόραζε τέτοια κτήρια και τα πρόσθετε στα περιουσιακά στοιχεία του δήμου.
@ Εδώ και δεκαετίες κανένας από τους επόμενους τέσσερεις δημάρχους μετά τον Αθανασιάδη δεν μπόρεσε να προσθέσει στην περιουσία του δήμου διασώζοντας ένα τέτοια ιστορικής αξίας κτήριο.

DIGITAL WORLD MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΚΔΟΣΗ : ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΑΦΜ: 800964731

ΑΡ.ΓΕΜΗ:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:  ΚΕΡΑΣΟΥΝΤΟΣ 53, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ, TK 17122

ΤΗΛ: 2109764290

EMAIL: evdomimera@gmail.com

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ & ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ : ΕΥΘΥΜΙΑ Τ. ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΝΟΜΙΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΕΥΘΥΜΙΑ Τ. ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ : ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΛΩΡΟΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ & ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ : DIGITAL WORLD MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Εβδόμη Ημέρα