Άντε πάλι από της αρχή. Χθες μιλώντας με τον χωρικό αντιπεριφερειάρχη Κώστα Αντωνιάδη του έκανα την ερώτηση τι θα γίνει με τον κλειστό δρόμο που δεν επιτρέπει την κυκλοφορία αυτοκινήτων από την ανατολική πλευρά της Καβάλας; Αυτό που μου είπε ήτανε ότι θα μαζευτούν πάλι και θα διαμαρτυρηθούν την Εγνατία οδό που δεν κράτησε τον λόγο της.
@ Εγώ όμως έμαθα κάτι άλλο. Η Νατάσα Ιωσηφίδου με την ιδιότητα της δικηγόρου μετά από την ενημέρωση που θα έχει από την τροχαία για το χρονικό διάστημα που η Εγνατία ζήτησε να παραμείνει ο δρόμος κλειστός θα καταθέσει μηνύσεις και αγωγές ώστε να καλυφθούν όσοι επλήγησαν επαγγελματίες και κάτοικοι των ανατολικών συνοικιών.
Τον λόγο θα έχει η δικαιοσύνη Τελείωσε και η τελευταία προθεσμία που έδωσε η Εγνατία οδό για να ανοίξει το δρόμο από την ανατολική πλευρά της Καβάλας