Τώρα ανακάλυψε μετά που τα έκοψε τα δένδρα στην πλατεία 28ης Οκτωβρίου ότι ήταν άρρωστα ο Μουριάδης για να δικαιολογήσει της εγκληματική ενέργεια

Πολύς κόσμος κατέβηκε στο κέντρο της Καβάλας την περασμένη Παρασκευή για την “Λευκή Νύχτα”. Οι πεζόδρομοι γέμισαν, οι ταβέρνες ξεχείλισαν, όμως δεν νομίζω ότι τα εμπορικά καταστήματα έκαναν μεγάλα ταμεία.

@ Επίσης οι πολιτικοί κυκλοφόρησαν και χαιρέτισαν αλλά αμφιβάλω αν συγκίνησαν.

@ Η αγορά γέμισε και για έναν ακόμη λόγο επειδή δόθηκαν οι συναυλίες των μαθητών στο πλαίσιο του φεστιβάλ “Άδοντες και Ψάλλοντες” που όπως άκουσα συνολικά κόστισαν 150.000 ευρώ! Ποσό πολύ μεγάλο για την εποχή μας.

@ Κάτι δεν πάει καλά με τη συμφωνία της Ιωσηφίδου με τον Κλειτσιώτη. Δεν τσουλάει το πράγμα και αυτό γιατί η μεν Ιωσηφίδου θέλει αυτή να τεθεί επικεφαλής ο δε Κλειτσιώτης αυτός θέλει να γίνει αρχηγός.

@ Φθηνές δικαιολογίες βρήκε ο Μουριάδης και μετά από μέρες που ξάπλωσε τα δένδρα φαρδιά πλατεία στην πλατεία 28ης Οκτωβρίου. Μετά από την θύελλα διαμαρτυριών γι΄ αυτή την απολίτιστη ενέργεια βγήκε ο Μουριάδης να μας πει ότι τα δένδρα που έκοψε ο εργολάβος γιατί αυτό έλεγε η μελέτη ήταν άρρωστα. Τόσα χρόνια που βρισκόταν εκεί ολόκληρα δένδρα οι μανόλιες δεν τις είδε κανείς άρρωστες και αρρώστησαν τώρα που ο Μουριάδης έβγαλε τα δρεπάνια.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα