Τώρα θυμήθηκε την πεσμένη γέφυρα η Τάνια

@ “Το “γεφύρι της Καβάλας” έγινε σύντομο ανέκδοτο στα χείλη των Καβαλιωτών”.
Έτσι ξεκίνησε την ανάρτηση της στον προσωπικό της τοίχο η Τάνια Ελευθεριάδου που είπε να ασχοληθεί και με τα προβλήματα της Καβάλας και βρήκε πρώτη την γέφυρα.
@ Οι ευθύνες που βαραίνουν τον κ. Μέτιο και τα τοπικά στελέχη της ΝΔ, οι οποίο καθ’ ομολογία τους αρνήθηκαν τη βοήθεια της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ «για να μην μπει το έργο αποκατάστασης στο προεκλογικό πρόγραμμά του», είναι τεράστιες.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ κινήθηκε ΑΜΕΣΑ. Δυστυχώς, η τοπική ΝΔ προέταξε το καλό της παράταξης και όχι της πόλης. Από τότε, το Υπ. Μεταφορών κινήθηκε με ρυθμούς χελώνας, ρίχνοντας τις ευθύνες είτε στην πανδημία είτε στην-υπαρκτή, αλλά όχι απαγορευτική- δυσκολία έλλειψης στοιχείων για την υφιστάμενη κατάσταση.
Σήμερα, η κωλυσιεργία της Εγνατία Οδός Α.Ε., του Υπ. Περιβάλλοντος, καθώς και της έλλειψης κονδυλίων λόγω καθυστερήσεων εκταμίευσης από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων είναι χαρακτηριστική”.
@ Προφανώς η κ. Ελευθεριάδου ξεχνά τι είχε υποσχεθεί ο Σπίρτζη που δεν ήξερε ποιανού ήταν η γέφυρα στην τότε δήμαρχο Δήμητρα Τσανάκα για να ανακαλύψει στη συνέχεια ότι δεν ήταν του δήμου αλλά της περιφέρειας που και γι ́ αυτό υπάρχει αμφιβολία.
@ Ο Μέτιος κακώς ανέλαβε να προχωρήσει στην μελέτη της ζημίας και στις προτάσεις που θα κάνει η Εγνατία οδός αφού αυτή η γέφυρα δεν έχει κανένα πατέρα.
@ Αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ και η Τάνια που να το ξέρουν. Η κυρία Τάνια όμως αποφεύγει να αναφερθεί στις ευθύνες του Μουριάδη που 4 χρόνια την θυμιατίζει, την γέφυρα εννοώ, και κανείς δεν τον ενοχλεί αλλά οι συμπάθειες του ΣΥΡΙΖΑ δεν κρύβονται προς τον δήμαρχο.
@ Φυσικά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει τίποτε να πει ότι έκανε για την Καβάλα τα χρόνια που βρέθηκε στην εξουσία. Αντίθετα της φόρτωσε ένα κέντρο φιλοξενίας μεταναστών στα στρατόπεδα στο Περιγιάλι και δεν πρόκειται από εκεί να φύγουν για να αξιοποιηθεί όλος αυτός ο χώρος ποτέ.
@ Η οικολογική καταστροφή που έχουν επιφέρει οι διανοίξεις των δρόμων στην περιοχή του Περιγιαλίου είναι πολύ μεγάλες. Δένδρα έχουν κοπεί τα ζώα έχουν μείνει ακάλυπτα γιατί έχασαν τις φωλιές τους και γενικά έγινε μια απρογραμμάτιστη και χωρίς ευαισθησία παρέμβαση από τους διαφημιστές της προστασίας του περιβάλλοντος. Μόνο στα λόγια όπως όλα μέχρι σήμερα είναι όλα αυτά που λέει ότι έχει η διοίκηση Μουριάδη.
@ Ρωτώ εδώ και εβδομάδες αν έχουν δοθεί τα 150 ευρώ από την πρόνοια του δήμου λόγω Πάσχα στους δικαιούχους αυτού του επιδόματος και μέχρι σήμερα δεν μου έχουν απαντήσει γιατί ακόμη προφανώς δεν τα έδωσαν.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα