Του πήραν τα επιμελητήρια της περιφέρειας του Μέτιου την προεδρία του ΔΕΣΜΟΣ και έδιωξαν την εκλεκτή του

Προσπαθώ να βρω λέξεις για να περιγράψω το κάζο που έπαθε ο Μέτιο ο περιφερειάρχης που του πήραν τα επιμελητήρια την προεδρία του ΔΕΣΜ-ΟΣ από τα χέρια και έδιωξαν την κυρία που είχε τοποθετήσει στη θέση της προέδρου.
@ Ο Μέτιος φυσικά είναι ο μόνος υπεύθυνος που έχασε την διοίκηση του ΔΕΣΜ-ΟΣ ενός σοβαρού αναπτυξιακού οργάνου για δεν συμμετείχε στην αύξηση του κεφαλαίου και από πλειοψηφία η περιφέρεια έγινε μειοψηφία και τα επιμελητήρια της περιφέρειας του πήραν την διοίκηση.
@ Σήμερα λοιπόν με δελτίο τύπου τους τα επιμελητήρια της περιφέρεια έκαναν γνωστή την αλλαγή στην θέση του προέδρου και την ανάληψη της διοίκηση του συγκεκριμένου οργάνου. Να τι λένε «Μετά από 24 έτη αγαστής συνεργασίας μεταξύ των εταίρων, το τελευταίο χρονικό διάστημα, τα Επιμελητήρια της Περιφέρειας ΑΜΘ διέκριναν δυσλειτουργίες στην εταιρεία που έθεταν σε κίνδυνο το σκοπό της, χωρίς ευθύνη δική τους λόγω έλλειψης συνεργασίας με την Πρόεδρο, και για να διαφυλάξουν την ομαλή λειτουργία της προέβησαν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες. Προς αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων η από 16-6-2020 Γενική Συνέλευση των εταίρων αποφάσισε να ορίσει προσωρινό Πρόεδρο της εταιρείας τον Αντώνιο Φραντζή του Νικολάου».

DIGITAL WORLD MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΚΔΟΣΗ : ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΑΦΜ: 800964731

ΑΡ.ΓΕΜΗ:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:  ΚΕΡΑΣΟΥΝΤΟΣ 53, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ, TK 17122

ΤΗΛ: 2109764290

EMAIL: evdomimera@gmail.com

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ & ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ : ΕΥΘΥΜΙΑ Τ. ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΝΟΜΙΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΕΥΘΥΜΙΑ Τ. ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ : ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΛΩΡΟΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ & ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ : DIGITAL WORLD MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Εβδόμη Ημέρα