Τους κράζουν για την Κουντουριώτου οι Καβαλιώτες που η αγανάκτηση τους έχει ξεχειλίσει

Τα σχόλια των Καβαλιωτών στο fb για το έργο που ξεκίνησε και εκτελεί ο δήμος από την περασμένη Δευτέρα στην οδό Κουντουριώτου ήταν χθες πολλά και αρνητικά.
@ Σας παραθέτω μερικά ξεκινώντας από αυτό που έγραψε ο δημοσιογράφος Βασίλης Λωλίδης. “Είναι απίστευτοι!!! Δεν έχουν το Θεό τους. Δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Στην τροχαία έχουν χάσει τον ύπνο τους οι άνθρωποι. Θυσιάζουν τα πάντα για την επανεκλογή τους χωρίς να νοιάζονται για το καλό της πόλης.
Όλα τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια τι έκαναν???? Ο εγωισμός και η ματαιοδοξία δεν είναι ποτέ καλοί σύμβουλοι”.
@ Μια άλλη Καβαλιώτισσα έγραψε “επειδή θέλουμε να λεγόμαστε τουριστική πόλη, αυτά τα πράγματα πρέπει να είναι αυτονόητα και όχι θέμα συζήτησης, η περιοχή είναι πόλος τουριστικής επίσκεψης, αντιλαμβάνεστε την εικόνα που αντικρίζει ένας τουρίστας; Και την ταλαιπωρία των ανθρώπων που
επισκέπτονται την περιοχή, μένουν ή εργάζονται εκεί, η οποία είναι ήδη επιβαρυμένη; Να σας θυμίσω επίσης ότι έρχεται και το φεστιβάλ του cosmopolis, που έχει σχέση με την περιοχή. Οι καιρικές συνθήκες δεν είναι κατάλληλες για έργα μόνο το καλοκαίρι, που αν με ρωτάτε δεν είναι για εμένα με τέτοιες θερμοκρασίες αλλά αυτό είναι προσωπική μου άποψη, στην Αγγλία για παράδειγμα που φημίζεται για τις βροχοπτώσεις του δεν γίνονται έργα;”.
@ Φυσικά τα αρνητικά σχόλια ήταν δεκάδες και δείχνουν ότι ο Μουριάδης επέλεξε να ξεκινήσει ένα έργο σε ακατάλληλη εποχή με τον τουρισμό που βρίσκεται στο φόρτε του.
@ Αυτό το έργο ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών Γιάννης Ιακωβίδης αφού το κοσκίνισε επί 3 χρόνια αναγκάσθηκε μαζί με τον δήμαρχο να το ξεκινήσουν γιατί τους πίεζαν οι ημερομηνίες διαφορετικά θα το έχαναν σαν έργο που είναι για την δημιουργία κέντρου εμπορίου στην περιοχή του Αγίου Νικολάου.
@ Με σαφώς μεγάλο πολιτικό κόστος 3 μήνες πριν τις εκλογές άνοιξαν αυτό το εργοτάξιο με τους πολίτες να διαμαρτύρονται για την απαράδεκτη κατάσταση που αντιμετωπίζουν καθημερινά για να περάσουν με τα αυτοκίνητα τους από την οδό Κουντουριώτου αλλά και τους μαγαζάτορες που βλέπουν τους τουρίστες λόγω των έργων να μη πλησιάζουν τα καταστήματα τους.
@ Συνδυαστικά και με τα έργα που γίνονται στην οδό Αβέρωφ και στην οδό Κασσάνδρου για να περάσει κανείς από το κέντρο της Καβάλας πρέπει να έχει γερά νεύρα. Αφήστε που οι τουρίστες κυκλοφορούν με κάτι μαούνες που για να βρουν που θέλουν να πάνε δημιουργούν ουρές όπως στην οδό Ομονοίας και
στην οδό Βενιζέλου.
@ Όμως ο Μουριάδης οραματίζεται το ενεργειακό πάρκο και δεν τον απασχολεί το κέντρο της πόλης.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα