Τσανάκα και Δράκος κατάφεραν να εκλέξουν τον Μουριάδη και τώρα κλαίνε πάνω από το χυμένο γάλα

Νομίζω με τη συνέντευξη που έδωσε προχθές σε ραδιόφωνο της Καβάλας η πρώην δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα έγινε κατανοητό από την Αναστασία Ιωσηφίδου ότι δεν στήριξε την δική της υποψηφιότητα λέγοντας παράλληλα ότι την είχε συμβουλέψει να βάλει υποψηφιότητα για βουλευτής αλλά αυτή δεν
δέχθηκε. Ήθελε απλά να την βγάλει από την μέση και μαζί με τον Μπάμπη Δράκο να προωθήσει μια υποψηφιότητα της Δρακονάκη ή του Καλανταρίδη αλλά προέκυψε ο Χρυσανίδης και τους έστειλε και τους δύο πακέτο στο ψηφοδέλτιο του.
@ Ευθύνη της Τσανάκα ήταν που δεν προωθήθηκε η υποψηφιότητα της Ιωσηφίδου βάζοντας της διάφορα ενδοπαραταξιακά εμπόδια ροκανίζοντας τον χρόνο και παράλληλα δημιουργώντας εσωτερικά ρήγμα μετά των δημοτικών της συμβούλων.
@ Το μπάχαλο που δημιουργήθηκε στην ΝΔ πριν από τις εκλογές του Οκτωβρίου έχει ως αφετηρία τις δικές της επιλογές αλλά και του Δράκου που προσπαθούσε με μια άλλη υποψηφιότητα του Ντίνου Κλειτσιώτη να πάρει τον δήμο καταλήγοντας φυσικά σε φιάσκο.
@ Ο Γιάννης Εριφυλλίδης τελικά θα πάει στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο με τους δύο απολυμένους τον πετρελαίων τον Κελαιδάκη και Αλμυρό. Όλοι αυτοί που έτρεχαν μαζί του απλά συμπλήρωναν, μια όμορφη αλήθεια παρέα νέων οι οποίοι δεν είχαν στόχο να μαζέψουν ψήφους αλλά να χαρούν αυτό το πολιτικό ταξίδι που τους πρόσφερε ο Εριφυλλίδης. Φυσικά οι Κελαιδάκης και Αλμυρός καθοδηγούμενοι από τον Βαγγέλη Παππά με το συνδυασμό του οποίου βρέθηκε ο πρώτος και το 2019 στο δημοτικό συμβούλιο, πήραν από την δεξαμενή των απολυμένων τόσους σταυρούς που τους έφτασαν ώστε να καταλάβουν τις δύο πρώτες θέσεις αφήνοντας όλους τους άλλους εκτός παιχνιδιού. Δεν ξέρω πως θα
ταιριάξουν στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο οι δύο τους με τον Γιάννη Εριφυλλίδη αλλά θα έχει και αυτό το ενδιαφέρον του.
@ Θέλω όμως να σταθώ και στον τρόπο με τον οποίο κινήθηκε πολιτικά την δεύτερη Κυριακή ο Χαράλαμπος Χρυσανίδης. Προφανώς δεν στήριξε την υποψηφιότητα του Μάκη Παπαδόπουλου, επηρεασμένος ίσως από τα σχόλια της Δρακονάκη και του Καλανταρίδη που δεν του αναγνώριζαν ότι διαθέτει κάποια προσόντα. Να θυμίσω βέβαια την προσπάθεια που έκανα και οι δύο τους τα πρώτα χρόνια της διοίκησης Μουριάδη να ενταχθούν στον διοικητικό κορμό του δημάρχου αναλαμβάνοντας θέσεις αντιδημάρχων και απέτυχαν. Αυτοί λοιπόν ήταν σίγουρο ότι δεν γινόταν να στηρίξουν μετά την αποτυχία του Χρυσανίδη τον Μάκη Παπαδόπουλο.
@ Τα όργανα ακόμη για τον Μουριάδη και την “Μάνα του λόχου” δεν άρχισαν να παίζουν. Θα τα ακούσουμε από την αρχή του άλλου χρόνου όταν όλοι περιμένουν από τον Μουριάδη μια αντιδημαρχία.
Δεν νομίζω ότι θα μπορέσει να συνεννοηθεί με τους διψασμένους για εξουσία Αργυρίου και Βακιρτζή. Όπως επίσης και με τον Μαμτσαδέλη.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα