Βγήκαν τα “καμπινάτα”

Κάποιο πρόβλημα έχει αυτός που υπαγορεύει τα δελτία τύπου που βγάζει η δημοτική παράταξη “ο τόπος της ζωής μας”. Με αφορμή λοιπόν την ορκωμοσία των νέων δημοτικών συμβούλων ο κ. Παπαδόπουλος έδωσε στη δημοσιότητα το εξής δελτίο τύπου “«Η παράταξή μας, από τη θέση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο, θα συνεχίσει αταλάντευτη να ασκεί το καθήκον του ελέγχου και της κριτικής, αλλά θα βοηθήσει εξίσου το έργο της διοίκησης και θα στηρίξει όλες τις αποφάσεις που θα αναβαθμίσουν τον αναπτυξιακό ρόλο του Δήμου μας. Η Καβάλα δεν μπορεί να χάσει άλλη δεκαετία. Ο ανταγωνισμός των Δήμων και των πόλεων είναι μεγάλος και το εσωτερικό μέτωπο επιβάλλεται να είναι αρραγές.
Η Καβάλα και οι Φίλιπποι πρέπει να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα εποχή και στην ευρύτερη περιοχή. Με αυτάρκεια και αυτονομία.
Ενωμένοι λοιπόν, όλοι μαζί, θα δυναμώσουμε την προσπάθεια για να πάμε τον τόπο μας μπροστά, ψηλά!».
@ Τι λέει ο άνθρωπος, ότι η Καβάλα έχασε μια δεκαετία με τις διοικήσεις Τσανάκα και Μουριάδη και αυτός από τη θέση της αντιπολίτευσης τώρα θα προσπαθήσει να στηρίξει την αποτυχημένη διοίκηση Μουριάδη για να φέρει στον δήμο την ανάπτυξη. Προφανώς στο πλαίσιο της νέας πολιτικής ρότας που έχει χαράξει ο κ. Παπαδόπουλος είναι και τα αλαμπουρνέζικα νοήματα και ατυχή διανοητικά σχήματα.
Δεν καταλαβαίνει ότι όποια ρότα και να χαράξει θα παραμείνει αντιπολίτευση που θα τρέχει πίσω από τον Μουριάδη.
@ Η αντιπολίτευση κ. Παπαδόπουλε είναι μια και μοναδική και το λέει η λέξη αντι- πολιτεύση. Αν δεν μπορείτε να το καταλάβετε εσείς και οι όμοιοι σας αυτό δεν είναι πρόβλημα δικό μας αλλά δικό σας.
@ Δεν είδα ούτε τη Στέλλα Αργυρίου στην ορκωμοσία του δημάρχου και των νέων δημοτικών συμβούλων την περασμένη Παρασκευή. Φαίνεται η κ. Αργυρίου προτίμησε να κάνει κάτι άλλο προγραμματισμένο από το να έρθει από την Αθήνα στην Καβάλα για να ορκιστεί. Είναι και κάτι άλλο ότι μάλλον έχει ενοχληθεί από τον Μουριάδης που δεν θα της δώσει αντιδημαρχία.
@ Επιτέλους έπεσαν κάτι νυφάδες στα ορεινά χωριά του δήμου και έτρεξε ο Σταυρίδης με τα “καμπινάτα” οχήματα που πήρε η υπηρεσία καθαριότητα εδώ 3 χρόνια για να ανοίξει κάτι δρόμους οι οποίοι όπως φαίνονται και από τις φωτογραφίες είναι σαν πουδραρισμένοι αλλά έβαλε τα οχήματα του
δήμου για το φωτογραφικό κάδρο να τους ανοίγουν.
@ Αλλά το είχε παράπονο εδώ και επί 4 χρόνια αντιδήμαρχος καθαριότητας και δεν χιόνισε αξιοπρεπώς ώστε να κάνει χρήση των οχημάτων που πήρε με τα μαχαίρια.
@ Ευτυχώς που δεν χιόνισε μέσα στην πόλη γιατί τότε θα έβλεπαν όλοι τι θα έκανε η υπηρεσία καθαριότητας.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα