Ξέχασαν το “Διόνυσο” στον δήμο

Το θέμα του “Διονύσου” παραμένει για τον δήμο Καβάλας σε εκκρεμότητα. Έχουν περάσει πάνω από 10 χρόνια και ακόμη ο δήμος δεν το έχει δηλώσει στο κτηματολόγιο. Τα παχιά λόγια Σιμιτσή, Τσανάκας και Μουριάδη ότι θα αξιοποιούσαν το κτήριο μας χόρτασαν αλλά αποτέλεσμα δεν είδαμε.
@ Ακόμη σε αυτούς που ανέθεσε ο Μουριάδης να του βρουν επενδυτές για το κάτω νοσοκομείο φαίνεται ότι τους ψάχνουν. Δεν γνωρίζω που τους ψάχνουν αλλά μέχρι σήμερα ακόμη και βελόνα στα άχυρα αν γύρευαν θα την έβρισκαν.
@ Προβλήματα και με το έργο της ύδρευσης στο Περιγιάλι γιατί όπως λέει το ρεπορτάζ μια από τις έντυπες σφυρίχτρες του Μουριάδη, ο εργολάβος θέλει να εγκαταλείψει το έργο. Φαίνεται ότι τίποτε δεν προχωράει αλλά ο Μουριάδης κέρδισε τις εκλογές πριν από μερικούς μήνες.
@ Το έγραψα από την πρώτη μέρα στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου της Καβάλας Παναγιώτη Μαμτσαδέλη να στείλει σε όλα τα ΜΜΕ τα τηλέφωνα των δημοτικών συμβούλων αλλά αυτός το χαβά του. Δεν είναι δυνατόν να γνωρίζει κάποιος όλα τα τηλέφωνα και των 35 δημοτικών δημοτικών συμβούλων.
@ Αυτός ο Κασσελάκης τελικά τι ακριβώς είναι υπέρ των νόμων και της ελεύθερης οικονομίας ή υπέρ των ολίγων φωνασκούν των;
@ Έγινε γραμματέας του περιφερειακού συμβουλίου ο Χάρης Σειτανίδης του ΠΑΣΟΚ και μόνο τελάληδες δεν έβγαλαν στην αγορά για να το πανηγυρίσουν με τα πασοκάκια της Καβάλας.
@ Τα κλειδιά της “Εργοανάπτυξης Α.Ε” τα παρέδωσε ο Κωστής Σιμιτσής στην περιφέρεια αλλά δεν βλέπω από την περιφέρεια να θέλουν να τα πάρουν. Μέχρι να ορίσουν νέα διοίκηση θα περάσουν κάποιοι μήνες προβλέπω.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα