Ξέχασε η Μαρκάκη το σχολείο της Αγίας Βαρβάρας και η ζούγκλα του Περιγιαλίου

Αναρωτιέμαι σε ποια σχολεία του δήμου Καβάλας όπως δήλωσε σε συνέντευξη της η πρόεδρος της πρωτοβάθμιας σχολική επιτροπή η κ. Μαρκάκη έχουν ξεκινήσει έργα αποκατάσταση των κτιρίων μετά το κλείσιμο για τις καλοκαιρινές διακοπές. Προσπάθησα να μάθω αλλά κανείς δεν ήξερε τίποτε.
@ Είπε όμως και κάτι άλλο η κ. Μαρκάκη ότι στο 12ο δημοτικό σχολείο δεν καταναλώθηκε ούτε σταγόνα πετρέλαιο για την θέρμανση και αυτό οφείλεται στην ενεργειακή αναβάθμιση του σχολείου. Δεν είπε όμως πόσο ρεύμα καταναλώθηκε για να αντικαταστήσει το πετρέλαιο.
@ Τα σχολεία της Καβάλας φυσικά δεν διορθώνονται με τις 260.000 ευρώ προϋπολογισμό που έχει ο δήμος για τέτοιας φύσης έργα τον χρόνο.
@ Ξέχασε η κ. Μαρκάκη να αναφερθεί και στο 2ο δημοτικό σχολείο της Αγίας Βαρβάρας και να πει τι προβλέπεται να γίνει με αυτό και την ασφάλεια του. Να της πω εγώ όμως ότι δεν υπάρχει τίποτε μέχρι σήμερα που να δείχνει ότι το συγκεκριμένο σχολείο θα τύχει της προσοχής της τεχνικής υπηρεσίας του
δήμου και θα λειτουργήσει κανονικά από το Σεπτέμβριο παρά τα προβλήματα που υπάρχουν στο κτήριο.
@ Και ο Μουμτσάκης τον χαβά του. Θα εφαρμόσει την ελεγχόμενη στάθμευση στην Παναγία άγνωστο πότε, όπως και τους κανονισμούς των λαϊκών αγορών που είναι ακόμη στον αέρα.
@ Δεν υπάρχει με κάτι που καταπιάστηκε ο Μουμτσάκη και να το έφερε σε πέρας. Όλα τα άφησε στην μέση σαν κακός μαθητής.
@ Κλαίει η Τάνια που θα χάσει την έδρα, αλλά κλαίει και ο Λεωνίδας Παππάς που δεν θα την πάρει αυτός.
@ Αναρωτιέμαι τόσα χρόνια ο Μουριάδης δεν έμαθε για τα προβλήματα του Περιγιαλίου και καλεί τους Καβαλιώτες να του πουν τις προτάσεις το για την ανάπτυξη της συγκεκριμένης περιοχής; “Ελάτε να γνωριστούμε, να μάθετε από εμάς για τη Στρατηγική Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης του Δήμου (ΣΒΑΑ)
για την περίοδο 2021-2027, να μάθουμε από εσάς τις ανάγκες, τα προβλήματα, τα όνειρα και τις προτάσεις σας για το Περιγιάλι και να συνδιαμορφώσουμε ένα αναπτυξιακό πλάνο για την περιοχή”.


Καλά τώρα θα μάθει για τα προβλήματα της περιοχής;
@ Όταν έβαλε τις μπουλντόζες μέσα στο Περιγιάλι και άνοιξαν κάποιους δρόμους που μετά τους παράτησε γιατί δεν ρωτούσε τους κατοίκους για τα προβλήματα τους;
@ Τώρα είναι αργά γιατί από την αδιαφορία της σημερινής διοίκησης χάθηκε μια ζωή ενός δεκαεπτάχρονου, έχει μετατραπεί όλη η περιοχή σε τόπο όπου τα αδέσποτα κάνουν πάρτυ και έχει εξαφανισθεί ότι πράσινο υπήρχε.
@ Δεν μπορούν να πιάσουν στο τηλέφωνο το αρμόδιο τμήμα για να ζητήσουν να τους αλλάξουν μια λάμπα στο δρόμο του γιατί συνέχεια δείχνει κατειλημμένο.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα