Ξέχασε ο Μουριάδης να ρωτήσει τα στελέχη της Εγνατίας για το πότε θα ανοίξουν τον δρόμο και να σταματήσει η ομηρία των ανατολίκών συνοικίων

Με το παρακάτω δελτίο τύπου από τον δήμο μάθαμε ότι σήμερα ο Θόδωρος Μουριάδης βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη και συναντήθηκε με στελέχη της Εγνατίας οδού. Αυτό που εμείς θέλουμε να σημειώσουμε είναι ότι ο δήμαρχος Καβάλας ξέχασε να ζητήσει να μάθει πότε θα ανοίξει η Εγνατία οδός τον δρόμος πάνω από την Άσπρη Άμμο ώστε να αποκατασταθεί η ροή της κυκλοφορίας και από την ανατολική πλευρά της πόλης που έχει διακοπή εδώ και πολλούς μήνες. Αυτά για τα οποία πήγε στην Θεσσαλονίκη θα μπορούσε να τα πληροφορηθεί και τηλεφωνικά αλλά θυμήθηκε τα δευτερεύονται και ξέχασε τα πρωτεύοντα.

Με στελέχη της Εγνατίας Οδού συναντήθηκε το πρωί της Τετάρτης (5/2), στη Θεσσαλονίκη, ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, προκειμένου να ενημερωθεί για τις κινήσεις στις οποίες έχει προβεί η εταιρία το τελευταίο χρονικό διάστημα, σχετικά με την αποκατάσταση της πεσμένης γέφυρας πλησίον του παλιού νοσοκομείου.
Όπως έγινε γνωστό κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ» θα δημοπρατήσει πολύ σύντομα τη μελέτη κατασκευής της νέας γέφυρας, ενώ σε συνεργασία με την Περιφέρεια και το Δήμο Καβάλας, θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για την εξασφάλιση αδειοδότησης από την Κτηματική Υπηρεσία και τη σύνταξη περιβαλλοντικής μελέτης.
Οι επαφές ανάμεσα στους εκπροσώπους των δυο πλευρών, θα συνεχιστούν την επομένη εβδομάδα.

DIGITAL WORLD MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΚΔΟΣΗ : ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΑΦΜ: 800964731

ΑΡ.ΓΕΜΗ:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:  ΚΕΡΑΣΟΥΝΤΟΣ 53, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ, TK 17122

ΤΗΛ: 2109764290

EMAIL: evdomimera@gmail.com

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ & ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ : ΕΥΘΥΜΙΑ Τ. ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΝΟΜΙΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΕΥΘΥΜΙΑ Τ. ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ : ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΛΩΡΟΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ & ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ : DIGITAL WORLD MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Εβδόμη Ημέρα