Ξυπνήστε ζούμε στο 2023


Τα έχω πει και θα τα ξαναπώ πάλι . Νομίζετε ότι κάνοντας αναρτήσεις και τικ τοκ εμφανίσεις θα επηρεάσετε τους <<φίλους>> στο τι θα ψηφίσουν; Οι ΠΑΣΟΚΟΙ πρώην ΚΙΝΑΛΙΣΤΕΣ πρώην ΠΑΛΗΟΠΑΣΟΚΟΙ ( άλλαξε ο Μανωλιός , έβαλε τα ρούχα του αλλιώς και επειδή επιθύμησε την παλιά ενδυμασία την έβγαλε από τη ντουλάπα και ξαναμοστράρει στις ρούγες και στις πλατείες σα να μη συνέβη τίποτα) μαζί και οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ μας έχουν τρελάνει στα ευφυολογήματα και τα
ρητά. Φυσικά κανένα που να δείχνει τις ικανότητες τους . Οι άλλοι οι της Ν.Δ, μας τρέλαναν με φωτο υποψηφίων από κάθε γωνία της χώρας για να μας δείξουν τα ικανά στελέχη που έχει το κόμμα τους . Μου θυμίζει μια συνέντευξη του Αλογοσκούφη που παρουσιαζόταν εκτός των οικονομικών θεωριών και ικανοτήτων του , να παίζει κιθάρα στην οικογένειά του θέλοντας να μας πεί, να έτσι θα σας νοικοκυρέψω και εσάς. Και London School και Ωδείο.
Πόσοι δεν υποσχέθηκαν ότι θα αλλάξουν το Κράτος; Όλοι απέτυχαν.
Εμείς μπορούμε. Γιατί εμείς δεν είμαστε ούτε νομείς, ούτε ιδιοκτήτες, ούτε διανομείς αυτού του Κράτους.
Ξέρετε ποιος τα λέει αυτά ; Ο Τσίπρας. Έλα μ…ί στο τόπο σου.
Να μου συγχωρήσετε την έκφραση , δεν είναι ποιητική αδεία , είναι πραγματική η αγανάκτηση.
Όλοι μαζί, με τον τρόπο που πολιτεύονται μας αποδεικνύουν πόσο ανίκανοι τελικά είναι και ότι είναι μακράν των προσδοκιών του κόσμου (Λαού). ΞΥΠΝΗΣΤΕ Ζούμε στο 2023.
Ευτυχώς ο πολύς κόσμος τους έχει γραμμένους στις σόλες των παπουτσιών του και μάλιστα αθλητικών παπουτσιών, που σημαίνει ότι θα δοκιμάσουν ΟΛΟΙ μεγάλη πίκρα από τους νέους της Ελλάδας.
Μπορεί ο Γιάννης να δηλώνει τους υποψηφίους του χωρίς να γίνετε μεγάλος θόρυβος ,αλλά από τώρα σα να ακούω το μπαμ που θα γίνει από δύο υποψήφιες του Μάκη.
Περιμένω τελικά από τους υποψηφίους Δημάρχους να μας πουν ποια θα είναι η καινοτόμα παρέμβασή τους , η σφραγίδα που θα αφήσουν στη Πόλη, εκτός από αυτές που δεν έκαναν μέχρι τώρα οί προηγούμενοι. Θα μου πείτε, αυτά που δεν έγιναν είναι πολλά και σοβαρά, ας κάνουν κάποια από αυτά που ήδη ξέρουμε και μετά βλέπουμε για τις καινοτομίες.
Ακόμη δεν έχουμε νέα από τη δημοσκόπηση- μονομαχία- Αναστασίας Ντίνου. Μέχρι τώρα Λένε ότι την έκαναν. (εμένα πάντως και όλους τους φίλους μου γνωστούς, και μη εξαιρετέους δεν τους ρώτησε κανένας) . Παίρνω τηλέφωνο και ρωτάω . Σε πήρε ρε Γιάννη κανείς τηλέφωνο ;;
Εσένα Κώστα πού είσαι και vero ΝΔ σε πήραν να σε ρωτήσουν; Θα θελα να ήξερα με ποιους συνδημότες έκαναν το Γκάλοπ. Τα αποτελέσματα ; θα μας τα κοινοποιήσουν αν θέλουν και όποτε θέλουν .Πολύ ωραία Γιάννης πίνει , Γιάννης κερνάει.
Ο ΦΙΦΗΣ

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα