Στον εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος ο φάκελος της βιοκλιματικής

Άκουσα ότι ο απρόσεκτος Μουριάδης εκτός και αν όλα τα λέει και τα κάνει γνωρίζοντας ότι είναι ψέματα αλλά λαϊκίζει για να ψαρέψει ψηφοφόρους σε θολά νερά.
@ Μίλησε λοιπόν χθες για το πάρκινγκ της «Ροδόπης» σε συνέντευξη που έδωσε σε τοπικό ραδιόφωνο και είπε ότι σε λίγες μέρες θα τελειώσει και το πρόβλημα με το πάρκινγκ της «Ροδόπης». Δεν γνωρίζω από πού αντλεί αυτή τη βεβαιότητα αλλά να του πω ας περιμένει το έγγραφο από το υπουργείο υποδομών και μετά ας κάνει ότι ανακοίνωση θέλει. Επειδή όμως το υπουργείο στο θέμα της «Ροδόπης» μαθαίνω ότι είναι ξεκάθαρο το πρόβλημα με τη χρήση γης που έχει το πάρκινγκ της «Ροδόπης» δεν μπορεί να ξεπεραστεί και θα παραμείνει κλειστό.
@ Αν δεν περάσει λοιπόν το θέμα και παραμείνει κλειστό το πάρκινγκ θα εκτεθεί μαζί με τον δήμαρχο και ένας ακόμη που μεσολάβησε για να λυθεί και να έχει να κοκορεύεται ο Μουριάδης.
@ Μαθαίνω ότι τα πράγματα με το πάρκινγκ της «Ροδόπης» και με το έργο της βιοκλιματικής παίρνει άγρια ομορφιά. Έμαθα λοιπόν ότι αν δεν έχει φτάσει ακόμη είναι θέμα ημερών να πάρει στα χέρια του ο εισαγγελέας οικονομικού εγκλήματος τον φάκελο για το έργο της βιοκλιματικής που έγινε επί δημαρχίας Σιμιτσή ώστε να τον εξετάσει και αν προκύψουν παραλήψεις και ευθύνες τότε να ασκήσει διώξεις κατά των υπευθύνων.
@ Φαίνεται ότι ο Μουριάδης με τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα του πάρκινγκ της «Ροδόπης» θα μπλέξει ο ίδιος και πολλοί ακόμη.
@ Δεν είναι μόνο ο «Διόνυσος» με τον οποίο προσπαθεί να εξαπατήσει η διοίκηση του δήμου τους επενδυτές, δεν είναι μόνο το πάρκινγκ της «Ροδόπης» που θα μπλέξουν με την δικαιοσύνη κόσμος και κοσμάκης εξαιτίας της αλαζονικής συμπεριφοράς του Μουριάδη σε βάρος του προέδρου της ένωσης ιδιοκτητών ιδιωτικών πάρκινγκ Ελλάδος θα βρεθούν υπόλογοι και τα μέλη της πλειοψηφίας του νομικού προσώπου της αλυλλεγύης που ψήφισαν κατά της απόφασης του δικαστηρίου για την πρόσληψη των εργαζομένων στο «βοήθεια στο σπίτι» στο νομικό πρόσωπο.
@ Με αυτές μόνο τις τρεις παραπάνω υποθέσεις βλέπω αυτοί που πιστεύουν τον Μουριάδη να ταλαιπωρούνται τα επόμενα χρόνια με τα δικαστήρια.

DIGITAL WORLD MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΚΔΟΣΗ : ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΑΦΜ: 800964731

ΑΡ.ΓΕΜΗ:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:  ΚΕΡΑΣΟΥΝΤΟΣ 53, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ, TK 17122

ΤΗΛ: 2109764290

EMAIL: evdomimera@gmail.com

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ & ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ : ΕΥΘΥΜΙΑ Τ. ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΝΟΜΙΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΕΥΘΥΜΙΑ Τ. ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ : ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΛΩΡΟΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ & ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ : DIGITAL WORLD MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Εβδόμη Ημέρα