Τρώνε πόρτα από όλους

Δεν ξέρουν τι να κάνουν ο πρώην δήμαρχος Παγγαίου Βασίλης Ξουλόγης μαζί με τον πρώην δήμαρχο Ελευθερούπολης Γιάννη Φιλόσογλου και τρώνε συνέχεια πόρτα από όσους πλησιάζουν για να τους προτείνουν να κατεβούν υποψήφιοι δήμαρχοι Παγγαίου. Προχθές το βράδυ λοιπόν σε ταβέρνα της Μεσιά του Πέτρου Πεταλά, Ξουλόγης και Φιλόσογλου προσπάθησαν να πείσουν τον Παύλο Γεωργόπουλο εργαζόμενο της αναπτυξιακής Καβάλας να κατεβεί στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου απέναντι στον Αναστασιάδη και θα τον στηρίξουν οι δύο τους να κάνει ψηφοδέλτιο και να ετοιμασθεί 5 χρόνια στην αντιπολίτευση για να πάρει το δήμο το 2028! Φυσικά εισέπραξαν ένα μεγαλοπρεπές όχι κάτι το οποίο του είπαν πριν από τον Γεωργόπολου και οι Πεσβάντης και Τσαρδαρίδης.
@ Το ερώτημα που μπαίνει είναι γιατί ένας από τους δύο Ξουλόγης ή Φιλόσογλου δεν αποφασίζει να κατεβεί απέναντι στον Αναστασιάδη και παρακαλούν δεξιά και αριστερά άτομα για να τα στηρίξουν;
Ξέρουν φυσικά και οι δύο και γι ́ αυτό δεν το τολμούν να κατεβούν γιατί έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα στον δήμο Παγγαίου θα χάσουν πανηγυρικά από τον Αναστασιάδη και αυτό δεν το θέλουν.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα